Skip to main content

AMC intră în pachetul de bază la Orange. CBS Reality, pentru prima dată la Orange

 
AMC intră în pachetul de bază la Orange. CBS Reality, pentru prima dată la Orange

AMC - Orange, nou acord de distribuție. Grupul de televiziuni AMC anunță un nou acord de distribuție cu operatorul Orange Home TV. 

Conform înțelegerii, Orange România a adăugat televiziunea AMC în pachetul de bază „Basic”. 

Publicitate

AMC va fi parte din pachetul de bază de la Orange, devenind disponibil la cei peste 528.000 de clienţi ai platformei.

În plus, ca parte din noul acord, Orange va prelua pe platforma sa video-on-demand doua seriale digitale exclusive „True Terror” și „The Althea Tapes”.

Pe lângă extinderea AMC, televiziunea CBS Reality ce aparține de AMC Networks International se lansează pentru prima dată la Orange, în pachetele Universe și Family.

CBS Reality, televiziune dedicată documentarelor și serialelor bazate pe crime reale și investigații, prezintă emisiuni originale printre care ”Donal MacIntyre: Dosare de crimă” și seriale cunoscute precum ”Judecătoarea Judy”, „Cu sânge rece” și ”Ce sau cine mă omoară?”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Judecatoarea Judy (Judge Judy) este o persoana oribila. Este atat de dura si spune ca tot ce a realizat in viata a fost prin munca sa, nu datorita miscarii feministe. Doamna Judge Judy, munca dumneavoastra nu ar fi insemnat nimic daca v-ati fi nascut in anul 1800. Nu puteati fi judecatoare fara lupta femeilor care au trait inaintea dumneavoastra. Ca sa nu mai spun ca un judecator serios nu este vedeta de reality show. Game over.

Trimite un comentariu