Skip to main content

Asia Express, sezonul trei. Gina Pistol va avea un nou coprezentator

 
Asia Express, sezonul trei. Gina Pistol va avea un nou coprezentator

Un nou sezon, un nou coprezentator pentru Gina Pistol. Al treilea. Show-ul produs de Mona Segall va fi prezentat de Gina Pistol alături de Oase (Ionuț Dongo), câștigătorul sezonului doi Asia Express (alături de CRBL).

Publicitate

Ionuț Dongo aka Oase:

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a spus Oase.

În primul sezon al show-ului, Gina Pistol a prezentat emisiunea alături de actorul Marius Damian. În sezonul al doilea, au fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. 

Gina Pistol va fi în continuare prezentatoarea Asia Express și pe Drumul Comorilor:

„Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în Asia Express, dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă. Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla.”

În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu