Skip to main content

AUDIENŢE. Antena 1 cu Te cunosc de undeva, lider în toată ţara şi la oraşe. Pro TV a dat cel mai urmărit program printre tineri. Digi Sport, loc bun cu meciul câştigat de FCSB

 
AUDIENŢE. Antena 1 cu Te cunosc de undeva, lider în toată ţara şi la oraşe. Pro TV a dat cel mai urmărit program printre tineri. Digi Sport, loc bun cu meciul câştigat de FCSB

AUDIENŢE. Şi-au împărţit audienţa la fel ca şi săptămâna trecută. Te cunosc de undeva a câştigat bătălia în toată ţara şi la oraşe, dar a pierdut tinerii.

Publicitate

Antena 1 şi Pro TV s-au luptat pentru primele locuri în topul celor mai urmărite televiziuni, aseară.

Rezultatul?

Postul Intact s-a impus pe două targeturi, cu cifre uşor în creştere, iar postul din Pache Protopopescu i-a suflat segmentul de public comercial.

Digi Sport 1 a fost printre primele posturi la oraşe şi al treilea când vine vorba de segmentul tânăr, cu meciul Hermannstadt - FCSB (scor 0-4).

Citeşte şi: Audienţa „a întors” toate scaunele. Vocea României, lider detaşat de audienţe cu ultimele audiţii pe nevăzute. Ce a făcut iUmor?

Paginademedia.ro prezintă audienţele show-ului Te cunosc de undeva, din 26 octombrie:

NAŢIONAL. Te cunosc de undeva a fost cel mai urmărit show la nivelul întregii ţări, aseară. Antena 1 avut o medie în creştere de 1,4 milioane de privitori pe minut, cu aproape 100.000 mai mult decât săptămâna trecută.

Pro TV a fost postul de pe locul doi, cu o medie de aproximativ 900.000 de telespectatori pe minut. A avut pe interval filmul Captain America: Civil War.

URBAN. Show-ul transformărilor, de la Antena 1, a stat bine şi la oraşe, cu cifre aproape duble faţă locul doi, ocupat de Pro TV. Postul Intact a avut o medoe de aproximativ 800.000 de telespectatori pe minut, de la 645.000 în urmă cu o săptămână.

Pro TV a fost pe locul secund, de unde a adunat aproximativ 450.000 de privitori din mediul urban.

Postul Digi Sport 1 s-a clasat pe locul cinci la oraşe, cu meciul câştigat de FCSB.

COMERCIAL. Tinerii au vrut să-l vadă pe Căpitanul America, de la Pro TV. Antena 1 s-a clasat pe locul secund, cu o medie de 250.000 de privitori, în fiecare minut.

Pro TV a fost lider pe segmentul comercial, unde a adunat aproximativ 300.000 de urmăritori pe minut.

Digi Sport a stat bine pe targetul comercial, unde a prins locul trei. Meciul de fotbal din Liga 1 a avut, pe interval, o medie de 112.000 de telespectatori tineri.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 26 octombrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.15), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.420.000 8 18.5
2 Pro TV 918.000 5.2 11.9
3 Kanal D 882.000 5 11.5
4 Romania TV 697.000 3.9 9.1
5 Antena 3 403.000 2.3 5.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 19 octombrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.15) în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 801.000 8.4 20.7
2 Pro TV 451.000 4.7 11.7
3 Romania TV 367.000 3.8 9.5
4 Kanal D 267.000 2.8 6.9
5 Digi Sport 1 240.000 2.5 6.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 19 octombrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.15), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 296.000 6.9 21.7
2 Antena 1 248.000 5.8 18.2
3 Digi Sport 1 112.000 2.6 8.2
4 Kanal D 109.000 2.5 8
5 Romania TV 74.000 1.7 5.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Emisiunea "Te cunosc de undeva", e cea mai bună emisiune de sâmbătă seara și lider de fiecare dată.
  • D D
    Aveam pretentie la tine mile. Tu ma copiezi pe mine? Ce sa caut eu la un post in cadere libera care se vinde? Io zic sa te gandesti serios la viitoru tau. Nu cred ca au cumparat aia si limbricii.
  • D D
    Aveam pretentie la tine mile. Tu ma copiezi pe mine? Ce sa caut eu la un post in cadere libera care se vinde? Io zic sa te gandesti serios la viitoru tau. Nu cred ca au cumparat aia si limbricii.
  • mile mile
    Aveam pretentie la tine dorule. Tu ma copiezi pe mine? Ce sa caut eu la un post in cadere libera care se vinde? Io zic sa te gandesti serios la viitoru tau. Nu cred ca au cumparat aia si limbricii.
  • D D
    De "mile" se stie ceva? Ca ma ingrijoreaza baiatu asta. Daca il vedeti sa ii spuneti ca a mai ramas un post de kelner, pardon portar la noi la "pro". Numai ca va trebui zilnic sa imi deschida usa si sa imi spuna: "sa traiti SEFU!"
  • dd dd
    Foarte multi tineri sunt acasa sambata seara, ba chiar si de revelion. Nu va mai dati toti niste persoane cu vieti atat de interesante ca nu aveti timp sa stati acasa.
  • D D
    Asa e "Razvanele". "lider de fiecare data" la batranei, la pensionari. Pe comercial (tineretul), foarte rar...
  • Moșu Moșu
    un tanar normal nu sta sambata sara acasa ,iar daca sta sigur nu se uita la antena 1 ,sau la oricare post tv
    am zis normal
  • Șerban Șerban
    ***. Habar nu aveți să înțelegeți un tabel de audiențe, asta pentru că nu poți găsi o terminologie corectă, pentru acestea sunt scufundate de mizerii de articole că ăsta în toate motoarele de căutare. Vă bateți in cap ca proștii cu niște ESTIMĂRI care, după gândirea voastră, ar fi o modalitate de a aprecia calitatea unui program difuzat. Rog din nou anteniștii să își revizuiască gramatica și că scrie comentarii coerente, cu virgulele de rigoare. Moderatorii nu ar trebui să șteargă doar cuvintele injurioase, ci și comentariile care instigă la ură/flame.
  • Răzvan Răzvan
    Puteți voi sa spuneți ce vreți tot Antena 1 e number 1 ! Te cunosc de undeva e cea mai buna emisiune de sambata si lider de fiecare data.
  • Sa se schimbe... Aprob! Sa se schimbe... Aprob!
    Poate mai schimba si ProTV-ul filmele. Mereu aceleasi. Vine Craciunul. Ce filme credeti ca o sa revedeti a 15-a oara?
  • D D
    Multi pensionari aseara la "Antena 1", nu "Razvanele" ? Si daca nu te intereseaza comercialul, de ce nu lauzi "Pro TV" cand e lider pe national sau urban ? Din contra, ne scrii pe aici ce public batran are...

    "aproape dublu pe publicul urban si un avans de 5000.000 de persoane pe national , a maturat pe jos cu voi"
    Iar "Pro TV" a "maturat pe jos" cu "iUmor" vineri seara. Asta nu zici ? "Vocea" a avut un plus de 700.000 pe national fata de "umor". Iar pe urban, aproape dublu fata de "Antena 1". Asta nu mentionezi in comentariul tau ?
  • Răzvan Răzvan
    Pe mine ca telespectator nu ma intereseaza comercialul ,poate pe ei,cei din trust si agentiile de vanzare ,pe mine ma multumeste sa vad ceva de calitate si cu cat mai multi telespectatori urmaresc un program ce îmi place si mie cu atat mai mult.
  • Răzvan Răzvan
    Dorule ,stai linistit ,v-a distrus Antena 1 sambata ,aproape dublu pe publicul urban si un avans de 5000.000 de persoane pe national , a maturat pe jos cu voi, "restul e cancan" vorba lui "marian".
  • Răzvan Răzvan
    "marian" cap de guma du-te tu la culcare cu tot cu Pro tv -ul tau ,ati fost umiliți maxim.

Trimite un comentariu

sus