Skip to main content

FOTO. Rebranding pentru compania de închirieri auto Autonom. Brandient semnează proiectul. Cum arată noul logo?

 
FOTO. Rebranding pentru compania de închirieri auto Autonom. Brandient semnează proiectul. Cum arată noul logo?

FOTO. Autonom, brand de închirieri auto, s-a îmbrăcat în haine noi. Are un nou logo și un nou slogan. Proiectul de rebranding este semnat de echipa agenției Brandient. 

„Sigla transmite mobilitate, viziune și aspirație”, spune Ciprian Bădălan – design director, Brandient.

Publicitate

Noul slogan al companiei este „Evoluăm în fiecare zi”. 

„Noul program de identitate vizuală a brandului Autonom își propune să semnalizeze stadiul de creștere și poziția de leadership a businessului, în paralel cu îmbunătățirea unor aspecte care țin de vizibilitatea și consistența brandului”, mai spune Bădălan.

Transformarea vine în contextul în care, în ultimii ani, firma și-a extins portofoliul de servicii, notează reprezentanții Autonom. 

„Întregul parcurs al Autonom a avut la bază dorința noastră de a fi un model de afaceri autentic, prin ceea ce ne propunem și, mai ales, prin ceea ce facem. Autonom, alături de celelalte firme din grup, se constituie tot mai mult într-un furnizor integrat de servicii de mobilitate”, spune Dan Ștefan, co-fondator Autonom.

Autonom este o companie românescă, de închirieri auto, leasing sau transferuri cu șofer, pornită în 2006 în Piatra Neamț de frații Marius și Dan Ștefan. 

Sigla, înainte și după

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu