Skip to main content

Ionuţ Cristache va modera dezbaterile şi emisiunile electorale pentru prezidenţiale, de la TVR. Când se văd programele

 
Ionuţ Cristache va modera dezbaterile şi emisiunile electorale pentru prezidenţiale, de la TVR. Când se văd programele

Campania electorală pentru prezidenţiale va fi la TVR sub genericul: „Preşedinte pentru România”. Postul public va programa o serie de emisiuni dedicate alegerilor de luna viitoare, în perioada 14 octombrie - 8 noiembrie.

Publicitate

Moderatorul producţiilor de la TVR 1 va fi Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9.

De notat că, la TVR, campania electorală nu este pe bani, fiind gratuită pentru candidaţi. La posturile private, campania electorală este difuzată parte gratuit, parte contracost.

Cum vor fi programate emisiunile de la TVR, în timpul zilei şi seara:

TVR 1 - Începând din 14 octombrie, de luni până vineri, pe tronsonul orar 12:30 - 13:00.

  • Vor fi emisiuni de promovare electorală - materiale de promovare şi clipuri electorale - realizate de staffurile de campanie ale candidaţilor. Excepţie face ziua de vineri, 1 noiembrie, când emisiunea va fi difuzată la ora 13:00.
  • Între 14 şi 31 octombrie, de la ora 21:00, postul va programa interviuri cu candidaţii sau cu reprezentanţii acestora.
  • Între 1 şi 8 noiembrie vor fi dezbateri electorale cu câte doi candidaţi sau reprezentanţi ai acestora.
  • În perioada 14 octombrie – 8 noiembrie, de la ora 22:00, va urma o serie de dezbateri cu analişti politici.

TVR Internaţional va transmite, de la ora 23.00, producţiile găzduite de Ionuţ Cristache, iar de la ora 00.30, materialele de promovare şi clipurile electorale difuzate de TVR 1, iar TVR Moldova, va difuza, de la ora 13.30, programele de promovare electorală şi de la ora 21.00 emisiunile de promovare tip interviu şi dezbaterile electorale.

Dezbaterile şi interviurilor se vor vedea pe canalele TVR 1, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe staţiile regionale.

Fiecare dintre cele cinci staţii regionale va produce, pe rând, de luni până vineri, câte o emisiune de dezbatere electorală, cu moderator şi cu câte doi candidaţi sau reprezentanţi ai acestora:

  • Luni - TVR Cluj, cu moderator - Karen Sebesi;
  • Marţi - TVR Tg. Mureş, moderator - Simona Boantă;
  • Miercuri - TVR Craiova, moderator - Oana Danciu;
  • Joi (şi sâmbătă, 2 noiembrie) - TVR Timişoara, moderator - Ramona Boroşovici;
  • Vineri - TVR Iaşi, moderator - Dan Trofin.

Campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României a început pe 12 octombrie şi se încheie în ziua de 9 noiembrie 2019, la ora 7.00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Incredibil ce prost e omul asta !!! Reuseste sa enerveze toti invitatii.
    Asta sigur nu a absolvit jurnalismul, daca are 8 clase e prea mult...
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Afara omuletu asta nu prezenta nici meteo, aici e un fel de Hala Gorani, Becky Anderson, face emisiuni in prime la TVR. Si te miri de ce n-avem autostrazi si alea pe care le avem o iau la vale sau se crapa de la soare. Astia suntem atat putem, ca la fotbal.
  • Iulian Iulian
    *** asta???Psdist convins impreuna cu doina gradea!Afara din tvr cu aceste nulitati!!!
  • doina doina
    O a il rupa pe 0,1 de altfel Cristache e obisnuit cu audiente ZERO.
  • DODO DODO
    tvr nu ar trebui sa aiba drept de a comenta alegerile La cit a fost de coada de topor psd-ista in ultimii trei ani acum ar trebui sa difuzeze numai desene animate Dar intreb ; inca mai functioneaza in tvr lingaii psd-ului ?
  • Paco Paco
    Ionuț Cristache, la fel ca o întreagă pleiadă de PR-isti de la TVR - Alex Costache, Ramona Avramescu, Adelin Petrisor, Camelia Csiki, basca sefi cu origini în posturile Varanului (în frunte cu paukerista Mădălina Rădulescu), sunt opinioți pe diferite baricade politice. Cum să dai dezbaterile prezidențiale pe mâna unui infantil care plânge după Dragnea? Cum să lasi stirile politice la deciziile unora care sunt fani declarati ai hastagismului, plang dupa fosti turnatori gen Mona Muscă, ridică în slăvi casa regală ori fac procese de intenție celor care o critică pe Firea? Parca in Legea TVR scrie ca jurnalistii tb sa fie imparțiali. Nici unii, nici altii nu-s grozavi!
  • jk jk
    Ce posturi mai sunt implicate în sensul ca au intentia de a difuza emisiuni electorale?
  • Gabi Gabi
    Am renuntat sa-i mai urmaresc emisiunea, chiar si cand are cate un invitat care ma intereseaza, din cauza ca efectiv nu-l lasa sa-si duca ideile la capat, il intrerupe incontinuu.

Trimite un comentariu

sus