Skip to main content

VIDEO. Las Fierbinți, moment "de media". Celentano și televiziunile la care vrea să apară în campanie: La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise „Rufai”. Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut.

 
VIDEO. Las Fierbinți, moment "de media". Celentano și televiziunile la care vrea să apară în campanie: La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise „Rufai”. Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut.

La ce televiziune să merg, ca să mă promovez în campania electorală? Grea întrebare! Greu de spus! Celentano a încercat un răspuns în episodul în episodul Las Fierbinți de marți seara. Un moment în care a creionat, din poziția "omului de la țară", ce înseamnă Realitatea TV, România TV sau Antena 3. Un moment de antologie.

Publicitate

Cum i-a venit întrebarea personajului din Las Fierbinți?

Celentano ar vrea să se facă „brimar” al fierbințenilor și deja se gândește la aparițiile la „teveu”. 

Dar, pretențios cum e, Celentano nu vrea să apară la orice televiziune. Nu vrea la B1 TV din cauza unui "chel care țipă la toată lumea". Nu e clar dacă e Radu Banciu sau Silviu Mănăstire. 

Nici la Romania TV nu vrea, pentru că nu-i place. Nu calcă nici la Antena 3, pentru că „s-a vopsit și nu-i șade frumos”. 

Nu vrea să audă nici de Pro TV, nici de Antena 1, Kanal D sau Prima TV.

Unde vrea, totuși, să meargă?

La Realitatea TV la Denise Rufai. Dar merge și la Dinescu (TVR), ca să asculte „muzicanții”. 

Redăm în continuare din episodul Las Fierbinți de aseară:  

 Celentano, în dialog cu primarul Vasile: 

Am făcut o listă cu toate posturile de teveu la care vreau să merg:

„În primul rând, la Dan Diaconescu. Merg la Dan Diaconescu, dar vreau să merg de mai multe ori. De ce? Vreau să mă duc acolo și cu niște invenții, vreau ca să le afle lumea, să vorbesc cu el.

După ce merg la el și facem vâlvă ca lumea, merg oriunde! Oriunde! Nu la B1, nu, nu, mi-e frică! Mi-e frică de cheliosul acela care țipă la toată lumea.

Și nici la Antena 3! Nu calc pe acolo! Știți de ce? Nu-mi place de Gâdea. S-a vopsit și nu-i șade frumos.

Nici la Romania TV nu merg. Nu merg! Nu-mi place!

La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise Rufai (sic!) Băi, Vasile, Băi! Tu ai văzut-o pe aia ce dă din meliță?! Bă, ce-mi place de ea cum se „îmbuzoiază” la oameni. Merg la ea, dar nu discutăm politică. Am eu alte treburi cu ea. Cine știe, poate o să ieșim la o cafea.

Digi, în nici un caz, ce dracu, ăia e numai de sport. Mă duc să dau cu piciorul în minge?!

Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut. Prima, Kanal D, la revedere.

La Dinescu vreau să merg. Bă, acela mi se pare că e băiat deștept. El, parcă, în tinerețe a făcut și niște fabule. Acum s-a făcut bucătar, foarte bine, să fie sănătos, dar, atenție, să nu mă oblige să mănânc.

Dacă, totuși, mă pune să mănânc, mănânc, dar îmi aduc aduc de-acasă pachețelul meu. Merg să ascult muzicanți. Muzicanți are. Ăia sunt punctul meu slab.

Pentru ca în final, Celentano să concluzioneze:

„Ia, dă-i dracu cu televiziunile lor, că nu mă mai duc nicăieri. Dacă vor, să mă caute.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu