Skip to main content

CTP, ironii și mici "înțepături" în direct la Digi24.„Nu vorbim din pricina unui cuvințel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez așa ceva

 
CTP, ironii și mici "înțepături" în direct la Digi24.„Nu vorbim din pricina unui cuvințel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez așa ceva

Cristian Tudor Popescu și câteva ironii la adresa Digi24, în direct pe post. Intrat prin telefon, ieri, în jurnalul de la 18:00 cu Teodora Tompea, CTP era rugat de moderatoare să comenteze valul de controverse stârnit de filmul Joker. 

Publicitate

A comentat și filmul, despre care a spus că instigă la violență, dar înainte a avut ceva de spus despre subiectul zilei. Altul decât filmul Joker. Un subiect dat de Digi 24 "pe surse".

„Mai întâi cred că telespectatorii Digi24 se întreabă, până să vorbesc despre cele 300 de milioane de dolari ale lui Joker, de ce nu vorbesc despre milionul de euro pentru un vot. Știrea zilei pe care ați pus-o dumneavoastră pe ecran. Nu?

Poate se gândesc că oi fi fost și eu omenit cu ceva ca să nu vorbesc despre milionul ăsta de euro.” 

Jurnalistul le-a reproșat jurnaliștilor stației că au aruncat o informație în spațiul public „pe surse”, fără să aibă „măcar o mărturie sub anonimat”:

Nu vorbim din pricina unui cuvințel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez așa ceva, aș fi putut să vorbesc.

Postul dvs. mi-a propus să vorbim, foarte corect, dar atâta vreme cât nu există nici măcar o mărturie sub anonimat a cuiva, ceva, un capat de probă, eu, jurnalist de modă veche nu pot să comentez”, a zis CTP în direct la Digi24. 

Apoi, tot cu o ironie ceva mai „plastică” a trecut discuția la subiectul „Joker”:

CTP: Doamnă Tompea, o să vă întreb pe dvs. acum dacă aveți de gând să dansați prin studio. Aveți de gând?

Apoi continuă:

S-a întâmplat un lucru care ar trebui să ne facă și pe dvs. în studio și pe mine să dansăm, să cântăm, să sărim, și, după, să ieșim în stradă și să începem să spargem, să dăm foc, să punem mâna pe niște bâte de baseball și le dăm oamenilor în cap.

Știți de ce? Pentru că armata turcă a intrat în Siria. Acolo se oamoară oamenii acum. În semn de solidaritate cu ce se întâmpla acolo asta ar trebui să facem și noi în București, să ieșim pe străzi. Știți ce frumos se văd mașinile care ard? O să se vadă foarte frumos morți întinși pe jos.

E o celebrare, o eliberare în felul ăsta. Aceasta este soluția, asta înseamnă să fim liberi. Să fii liber înseamnă „cum vrem așa facem”. Nu altceva propune filmul ăsta, Joker. El este construit cu trucuri Holywoodiene”, conchide gazetarul. 

Momentul, AICI - de la minutul 32:40

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu