Skip to main content

CTP, ironii şi mici "înţepături" în direct la Digi24.„Nu vorbim din pricina unui cuvinţel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez aşa ceva

 
CTP, ironii şi mici "înţepături" în direct la Digi24.„Nu vorbim din pricina unui cuvinţel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez aşa ceva

Cristian Tudor Popescu şi câteva ironii la adresa Digi24, în direct pe post. Intrat prin telefon, ieri, în jurnalul de la 18:00 cu Teodora Tompea, CTP era rugat de moderatoare să comenteze valul de controverse stârnit de filmul Joker.

Publicitate

A comentat şi filmul, despre care a spus că instigă la violenţă, dar înainte a avut ceva de spus despre subiectul zilei. Altul decât filmul Joker. Un subiect dat de Digi 24 "pe surse".

„Mai întâi cred că telespectatorii Digi24 se întreabă, până să vorbesc despre cele 300 de milioane de dolari ale lui Joker, de ce nu vorbesc despre milionul de euro pentru un vot. Ştirea zilei pe care aţi pus-o dumneavoastră pe ecran. Nu?

Poate se gândesc că oi fi fost şi eu omenit cu ceva ca să nu vorbesc despre milionul ăsta de euro.”

Jurnalistul le-a reproşat jurnaliştilor staţiei că au aruncat o informaţie în spaţiul public „pe surse”, fără să aibă „măcar o mărturie sub anonimat”:

Nu vorbim din pricina unui cuvinţel de pe ecran, adică „surse”. Eu nu comentez aşa ceva, aş fi putut să vorbesc.

Postul dvs. mi-a propus să vorbim, foarte corect, dar atâta vreme cât nu există nici măcar o mărturie sub anonimat a cuiva, ceva, un capat de probă, eu, jurnalist de modă veche nu pot să comentez”, a zis CTP în direct la Digi24.

Apoi, tot cu o ironie ceva mai „plastică” a trecut discuţia la subiectul „Joker”:

CTP: Doamnă Tompea, o să vă întreb pe dvs. acum dacă aveţi de gând să dansaţi prin studio. Aveţi de gând?

Apoi continuă:

S-a întâmplat un lucru care ar trebui să ne facă şi pe dvs. în studio şi pe mine să dansăm, să cântăm, să sărim, şi, după, să ieşim în stradă şi să începem să spargem, să dăm foc, să punem mâna pe nişte bâte de baseball şi le dăm oamenilor în cap.

Ştiţi de ce? Pentru că armata turcă a intrat în Siria. Acolo se oamoară oamenii acum. În semn de solidaritate cu ce se întâmpla acolo asta ar trebui să facem şi noi în Bucureşti, să ieşim pe străzi. Ştiţi ce frumos se văd maşinile care ard? O să se vadă foarte frumos morţi întinşi pe jos.

E o celebrare, o eliberare în felul ăsta. Aceasta este soluţia, asta înseamnă să fim liberi. Să fii liber înseamnă „cum vrem aşa facem”. Nu altceva propune filmul ăsta, Joker. El este construit cu trucuri Holywoodiene”, conchide gazetarul.

Momentul, AICI - de la minutul 32:40.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    CTP le-a zis pe bune! Cati or fi inteles? Prea putini. Si dintre aia de la digi slabe sanse sa fi inteles multi. Asta e!

Trimite un comentariu

sus