Skip to main content

Discovery, colaborare cu Amazon pentru un serviciu live-streaming dedicat pasionaților de bucătărie. Va conține cursuri de gătit și va livra produse pentru rețete

 
Discovery, colaborare cu Amazon pentru un serviciu live-streaming dedicat pasionaților de bucătărie. Va conține cursuri de gătit și va livra produse pentru rețete

Food Network+Amazon=Food Network Kitchen. Discovery lansează luna aceasta, în Statele UniteFood Network Kitchen, o platformă interactivă live, dedicată pasionaților de gătit. 

Food Network Kitchen va oferi abonaților instrucțiuni interactive de gătit live, opțiunea de livrare a alimentelor și echipamentelor de gătit, peste 800 de cursuri de gătit la cerere și multe altele. 

Publicitate

Proiectul este o colaborare între Discovery, proprietarul Food Network, și compania Amazon. Mai mult, platforma va fi accesibilă prin dispozitivele și serviciile Amazon, cum ar fi Amazon Alexa, Amazon Echo Show, tabletele Fire, dispozitivele media de streaming Fire și televizoarele inteligente Fire TV.

Food Network Kitchen va fi, însă, disponibilă pe iOS (iPhone și iPad), precum și pe dispozitivele cu sistemul de operare Android. Food Network Kitchen va fi disponibil pe mai multe platforme și dispozitive din 2020.

Platforma va disponibilă gratuit (dar cu acces la o selecție limitată de videoclipuri și rețete), dar și contracost, la prețul de 6,99 de dolari pe lună sau 59,99 de dolari, pe an.

David Zaslav, Președinte și CEO, Discovery:

„Dăm un nou sens experienței dedicate consumatorilor, Food Network Kitchen nu este doar un alt serviciu de divertisment, ci un „pluton al mâncării”, accesibil tuturor. Prin intermediul tehnologiei proprii de streaming și al parteneriatului cu Amazon, credem că platforma se remarcă prin faptul că este un produs cu adevărat diferit, prin care viața consumatorilor poate fi îmbunătățită.

Cu sute de bucătari de top din lume care oferă cursuri live și la cerere în fiecare zi, dorim să fim partenerul de încredere al tuturor celor care vor și adoră să gătească. Astfel, nimeni nu va mai fi de aici înainte singur în bucătărie.”

Ce va oferi noul serviciu de streaming: 

  • Cursuri de gătit live și interactive: Consumatorii vor putea urmări cursuri live de gătit interactive, permițând utilizatorilor și bucătarilor să comunice în timp real.
  • 800 de cursuri de gătit la cerere. Clasele variază de la abilități de bază pentru pregătirea diferitelor feluri de mâncare cu alimente de bază până la tehnici avansate pentru cei mai gurmanzi.
  • Căutare avansată: cursurile live și la cerere, precum și rețetele video, pot fi filtrate în funcție de bucătar, nivel de dificultate, timp de pregătire, origine, dietă, alergeni, tendințe populare și multe altele.
  • Opțiunea de livrare la domiciliu a ingredientelor prezentate în cursurile și rețetele din întreaga platformă.
  • Opțiunea de livrare la domiciliu a echipamentelor culinare (din 2020)
  • Suport culinar 24/7 live, prin serviciul „Kitchen-on-Call”
  • 3.000 de videoclipuri cu instrucțiuni.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu