Skip to main content

Dragoș Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce televiziune va fi și când începe?

 
Dragoș Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce televiziune va fi și când începe?

„Va fi un fel de Starea Nației pe zona de sport”, a spus Dragoș Pătraru despre noul proiect video, în podcastul Vocea Nației

Emisiunea va debuta la finalul acestei săptămâni, pe 1 noiembrie, la Look Plus. Se va numi „Protestul etapei” și se va vedea în fiecare vineri, de la ora 19:30

Publicitate

Dragoș Pătraru, despre noul proiect, pentru Paginademedia.ro:

„Nu va fi o emisiune de dezbatere, ci va aplica rețeta de la Starea Nației. Vom sancționa, cu umor, derapajele din sport, mai ales din fotbal. Va fi o producție de infotainment, care va avea și o componetă educațională”, spune realizatorul TV pentru Paginademedia.ro. 

Acesta continuă:

„Emisiunea va încadra meciul difuzat de Look Plus în seara de vineri, de la 20:30. Realuarea de la ora 23:00 este pentru cine nu a fost în fața televizoarelor la 19:30. În viitor vom avea și mici rubrici, reportaje de la meciuri județene sau scenete.”

Look Plus va mai difuza, zilnic, un promo scurt, de aproximativ un minut și jumătate, în care Pătraru va discuta un subiect important al zilei.

În paralel, echipa de la Starea Nației va produce și rubrica BetMan, tot cu subiecte sportive. Proiectul este difuzat de Prima TV și sponsorizat de NetBet. 

Reamintim că din această toamnă proiectul Starea Nației a lansat încă două producții, pe langă tradiționala emisiune. Este vorba despre Starea Sănătății, la Prima TV, și despre Starea Libertății, o pastilă care apare pe site-ul ziarului Libertatea. Ambele sunt pastile, de cel mult cinci minute. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu