Skip to main content

Eurosport.ro, site nou, echipă editorială nouă

 
Eurosport.ro, site nou, echipă editorială nouă

Eurosport, parte a grupului Discovery, anunţă lansarea unei versiuni îmbunătăţite a site-ului eurosport.ro.

Publicitate

„Platforma este în totalitate nouă şi oferă utilizatorului conţinut actualizat, care acoperă informaţii despre cele mai importante evenimente sportive locale şi internaţionale, în fiecare zi”, anunţă reprezentanţii Eurosport.

Conţinutul eurosport.ro este asigurat de o echipă editorială a 909 Agency, anunţă sursa citată.

Redacţia nouă este condusă de redactorul şef Ion Alexandru, care are în spate o experienţă de 13 ani în trustul Pro. Zona de publicitate va fi gestionată de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu.

Ion Alexandru, redactor-şef al eurosport.ro, a declarat:

„Eurosport, grupul media premium de sport în România, îşi extinde ecosistemul şi sunt mândru să fac parte din această poveste entuziasmantă digitală.

Eurosport are din acest moment o acoperire 360 prin prezenţa sa TV şi digitală; pe Eurosport.ro şi pagina de Facebook Eurosport găsim dozajul potrivit între conţinutul local şi programele transmise de postul de televiziune.

Prioritatea noastră este integrarea şi coordonarea conţinutului Eurosport în România.

În plus, cred că sportul poate avea şi un element educaţional, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul.

Pe canalele digitale Eurosport România vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate şi a educaţiei prin #sport."

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nici Campionatul European de patinaj artistic de la Graz nu va fi transmis, a aparut deja progr. TV pana vinerea viitoare inclusiv. Nu e posibil asa ceva, e REVOLTATOR!
 • Si se pare ca nici Campionatul European de patinaj artistic de la Graz nu va fi transmis, a aparut deja prgul pana vineri si nu e deloc patinaj. RUSINE!!!! Inca o data RUSINE!!!
 • De ce nu mai transmiteți ISU Grand Prix la patinaj artistic?
  Anul asta ne-ați privat de atletism, natație și urmează sporturile de iarna :(
  Ce frumos era când transmiteati și cricket, fotbal de plaja și nu puneati accent pe fotbal.
 • Cum poti debita asa ceva : grupul media premium de sport în România ?
  Ce suport ai ?
 • Siteul este foarte slab, chiar mai slab decât Telekom-ul unde își face de cap Alexandru Săbău. Ion Alexandru n-a fost vreodată jurnalist, ci doar un comentator exaltat.
 • Si Antena 1 a adus o schimare site-ului a1.ro de ieri ,este schimat titul !
 • Au inceput si manelizarea si cocalarizarea site-ului asta. O vreme au stat doar in bula lor acolo in trustul PRO. De vreo 2 ani bula a inceput sa se sparga si 'egzpertii' au inceput sa se perinde pe la altii. Au reusit cu posturile si site-urile din trustul Digi, continua cu altele.
 • de ce nu transmiteti patinaj artistic in aceasta perioada?Skate CANADA ETC?
  Jalnic program la Eurosport! Atletism ,gimnastica nimic1 Transmiteti numai reluari si fotbal si tot ce nu costa bani! RUSINE EUROSPORT!!!
 • Alex,a-i perfecta dreptate au dsitrus tot facebook cu titlurile lor de cancan
 • A ajuns un fel de sport. ro 2, uitați va numai ce titluri pun pe pagina de Facebook, jalnic. Se vede ca a venit cineva din Pro

Trimite un comentariu

sus