Skip to main content

Abonamentul HBO GO se scumpește din noiembrie. Cum explică măsura

 
Abonamentul HBO GO se scumpește din noiembrie. Cum explică măsura
HBO GO

Platforma HBO GO se scumpește prima dată de la lansarea în România. Prețul HBO GO va crește de la 2,99 euro/lună, la 3,99/lună, arată o informare primită recent de abonați.

Publicitate

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț”, se menționează în mesajul citat. 

Cum justifică HBO scumpirea abonamentului la platforma VOD?

„Producția de seriale și filme originale HBO, atât în S.U.A., cât și la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă acest lucru precum și dorința noastră de a aduce abonaților noștri din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi "Watchmen", "His Dark Materials/Materiile întunecate", sezonul 3 din "Umbre" și "Wataha/Haita" și multe altele.”

HBO GO a fost lansat în România în anul 2011, disponibil inițial doar celor care erau abonați deja la canalele HBO. În 2017, HBO GO a devenit disponibil și prin abonare directă (după modelul Netflix), la prețul de 2,99 euro/lună. 

În România mai sunt disponibile platformele Netflix, cu prețuri ce variază între 7,99 euro și 11,99 euro, și Prime Video, la 2,99 euro (devine 5,99 euro după primele șase luni)

Prezentăm anunțul primit de abonații HBO GO, în continuare: 

„MODIFICARE DE PREȚ

Dorim să te informăm că prețul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va crește de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț.

Pentru mai multe informații despre data de facturare sau despre modificarea abonamentului curent, te rugăm să mergi la “setări/administrarea abonamentului”. Suma include TVA.

Producția de seriale și filme originale HBO, atât în S.U.A., cât și la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă acest lucru precum și dorința noastră de a aduce abonaților noștri din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi "Watchmen", "His Dark Materials/Materiile întunecate", sezonul 3 din "Umbre" și "Wataha/Haita" și multe altele.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cu scuzele de rigoare, stirea este incompleta si prost documentata. Cel mai probabil informatia se refera la abonarea la HBO GO direct prin card bancar si nu la abonarea prin intermediul unui operator. La momentul implementarii posibilitatii abonarii direct pe site pretul a fost exprimat in lei, adica 19,99 lei. Se pare ca intre timp HBO a trecut la abonament direct in euro. Un simplu calcul arata ca de fapt pretul a fost chiar ieftinit fata de momentul initial. Chiar si cu noul pret, abonamentul lunar e mai ieftin decat 19,99 lei.
 • Pretul este deja 3,99 euro / luna, m-am abonat pe 27 octombrie.

  Îți mulțumim pentru abonare
  Cu HBO GO ai acces nelimitat la mii de ore de conținut de calitate: seriale originale HBO și seriale excepționale, filme apreciate, documentare și programe speciale și poți urmări cele mai noi producții originale în același timp cu premiera din S.U.A.
  Informații client
  Nume:
  Informații abonament
  Produs:
  Abonament HBO GO
  Prețul abonamentului:
  3.99 €/lună
  Data estimată pentru efectuarea plății primei luni de abonament:
  03.11.2019
  Durata și anularea contractului
  Abonamentul are o durată nedeterminată și poate fi anulat oricând din secțiunea "Setări/Administrarea abonamentului". Dacă anulezi abonamentul HBO GO, te poți bucura în continuare de serviciu până la finalul lunii achitate.
  Dacă ești un abonat nou și nu dorești să-ți prelungești abonamentul după perioada gratuită, trebuie să anulezi abonamentul până la 02.11.2019. Dacă nu-ți anulezi abonamentul până la data menționată mai sus, vei fi facturat și cardul tău bancar va fi debitat cu suma lunară de abonare.
 • Vezi ca ai uitat sa te mentionezi si tu in comentariu.
  Noi macar avem "Netflix". E prea scump pentru tine...
 • Ai uitat sa te mentionezi si tu in comentariu.
  Pe stirile cu audiente nimic ? De pensionarii de la "Te cunosc de undeva" nu comentezi ?

Trimite un comentariu