Skip to main content

IAB MIXX Awards se pregătește de ediția cu numărul opt. Când se termină înscrierile

 
IAB MIXX Awards se pregătește de ediția cu numărul opt. Când se termină înscrierile

Competiția de digital IAB MIXX Awards se pregătește de o nouă ediție, cea cu numărul opt. Pot fi înscrise campaniile publicitare din zona de online și digital, realizate în ultimul an, până la data de 31 octombrie.

Gala IAB MIXX va avea loc pe 26 noiembrie, în Loft Lounge, anunță reprezentanții competiției. 

Publicitate

Noul slogan din acest an este Go MIXX or Go Home. Sunt disponibile 12 categorii de concurs, jurizate de peste 50 de publicitari români și străini. 

Din acest an fost creată și categoria Programmatic Advertising, deschisă pentru campanii care „au integrat creația, strategia și tehnologia, folosind un proces automatizat de cumparare a advertisingului digital”, notează aceeași sursă. 

Câștigătorii IAB MIXX România merg mai departe la competețitia europeană, MIXX Awards Europe. 

„Anul acesta, MIXX AWARDS România este despre ideile și campaniile curajoase, care au ieșit din tiparul „ceva safe”. Conceptul Unfold the Bold se adresează tuturor oamenilor din industrie care și-au dorit să meargă dincolo de zona de confort și care au creat campanii de povestit la prieteni”, menționează sursa citată. 

Andrei Dragu - Event Director IAB MIXX Awards & Vice Presedinte IAB România:

„IAB MIXX Awards 2019 vine cu multă presiune în bagajul de cala în care avem competiția de succes de anul trecut și cele 6 editii precedente. Este un festival care a crescut organic punând accentul de fiecare dată pe calitatea jurizării și amplificarea celor mai bune lucrări din România în competiția continentală.

Anul acesta avem o abordare mai puțin cuminte decât în anii precedenți pentru că ne dorim să atragem campanii ce și-au permis să iasă din zona de confort. Ne vom uita la campaniile care prin îndrazneala creativă și/sau strategică au generat eficientizarea bugetelor și au catalizat creșterea rezultatelor finale. Facem această filtrare pentru a ne asigura că pachetele trimise în competiția Europeană au toate sansele să urce pe podium.” 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu