Skip to main content

Irina Rimes, vocea unui personaj în serialul animat „Aventurile fraților urși”. Azi începe un nou sezon

 
Irina Rimes, vocea unui personaj în serialul animat „Aventurile fraților urși”. Azi începe un nou sezon

Cartoon Network aduce, de astăzi, noi episoade ale serialului animat „Aventurile fraților urși”, dar și o „voce” nouă. Artista Irina Rimes va da vocea unui nou personaj, Estelle, personaj cu care va avea o apariție episodică. 

Publicitate

Noul sezon din „Aventurile fraților urși” debutează astăzi, 14 octombrie, și va fi difuzat zilnic de luni până vineri, de la 16.55. 

Irina Rimes, despre personajul Estelle:

„Estelle este o cântăreață, dar, spre deosebire de mine, ea este o divă. Eu nu sunt o divă, eu sunt o femeie – copil care iubește să facă muzică. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm să dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineți din ultimele luni, m-am distrat copios.

Ce e interesant e că în 2015 am văzut trailerul acestui serial și m-a prins povestea urșilor încă de atunci. Dar să-mi fie mie dat vreodată să dublez vocea unui personaj din această animație, la asta nu m-aș fi gândit! Interesant cum se întorc lucrurile.”

Recunoaște că și-a dorit dintotdeauna ca într-un fel sau altul să facă parte din lumea desenului animat, pentru că se simte apropiată de cei mici, dar și datorită personalității ei copilăroase: „M-am gândit că voi face parte dintr-o animație, doar că nu știam cum. Iată că visul meu s-a împlinit odată cu dublarea rolului Estellei din «Aventurile fraților urși» de la Cartoon Network”, continuă cântăreața.

Personajul Estelle, a cărui voce va fi Irina Rimes, va apărea în episodul cu numărul 120 al serialului. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu