Skip to main content

Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef, apariție în Chefi la Cuțite, de pe Antena 1

 
Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef, apariție în Chefi la Cuțite, de pe Antena 1

REÎNTÂLNIRE. Răzvan Fodor, fost prezentator la MasterChef timp de șase sezoane, va apărea  în ediția Chefi la Cuțite din această seară. 

Publicitate

Fodor a colaborat în trecut cu Florin Dumitrescut, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, pe vremea când cei trei erau jurați la MasterChef.

„Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, spune Răzvan Fodor.

„Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”, adaugă vedeta.

Amintim că Pro TV a venit în acest an cu un nou sezon MasterChef, al șaptelea, dar cu un format schimbat și o altă oră de difuzare. În noua formulă a emisiunii Răzvan Fodor nu s-a mai regăsit.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Draga Pagina de media ce va mai place sa postați în zilele în care pro tv a luat bătaie. Dar oare audientele de duminica seara de ce nu le prezentați? Cele ale mult promovatului la voi pe site serial Sacrificiu, cu care matura pe jos inclusiv #masterchef, asa ca să folosesc același limbaj ca voi în acest articol?
  Topul serialelor brusc luna asta nu a mai apărut, oare de ce? Și voi acuzați pe alții de derapaje
 • Fodor e un profesionist de scoala veche. Sper sa-si gaseasca un rol care sa-l puna in valoare. Fata de vedetele de carton care nu au nimic de spus, el are chip, voce buna si limbaj adegvat, ceea ce conteaza in orice format de televiziune nemanelizat! Bafta!
 • La naiba, cine se mai uita la televizor? Eu de 3 ani am renunțat. Și ce bine este ca sunt ruptă de minciunile lor.
 • "Vali", probabil nu se dau audientele serialelor pe luna septembrie pentru ca marile seriale "Sacrificiul" si "Mangalita" stau slab pe comercial, si se face "Antena 1" de ras...

  "foarte buna alegere, decat masterchef"
  "mile", macar "MasterChef" sta bine pe comercial in luna septembrie (locul 5), peste "Te cunosc de undeva", "iUmor", "Insula Iubirii":
  https://www.paginademedia.ro/2019/10/top-emisiuni-divertisment-septembrie-2019
 • Pacat ca a facut aceasta alegere...oricum e o figura fada care nu va avea sansa intr-o productie Antena1 (daca i se va oferi ceva)...probabil il expedieaza prin Asia, intr-un grup de vedete... ca prezentator nu are sanse...
 • Ar vrea uni sa se scufunde , dar deocamdata este nr,1 restul e cancan sa dus si el acolo ca nu-l mai baga nimeni in seama , mai aveti ceva bombe legate de antena , mai sunt si alte lucruri interesante , cum ar fi despre mangalita cum a luat bataie dar nu puteti da doar cand antena e pe 1 o sa da-ti maine daca iese birjari pe 1
 • E clar, toti pleaca de la Pro TV. Se scufunda postul, ultimul sa stinga lumina. Aici au ajuns anii de tocare marunda facuta de strainii care i-au urmat lui Sarbu. Adrian Sarbu a facut un brend distrus de toti palmasii si pedinafaristii din afara. Abia astept sa inceapa posturile lui Sarbu sa am la ce sa ma uit. Pana atunci nu mai deschid televizorul.

Trimite un comentariu