Skip to main content

Regulă nouă la Românii au talent. Show-ul face 10 ani

 
Regulă nouă la Românii au talent. Show-ul face 10 ani

Show-ul Românii au talent se pregăteşte pentru al 10-lea sezon, adică al 10-lea an de când formatul a început să fie produs în România.

Publicitate

Săptămâna trecută, emisiunea Românii au talent a dat startul filmărilor pentru sezonul 10, cu Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu şi Mihai Petre, în rol de juraţi.

Amintim că trei dintre ei erau la masa juriului şi în primul sezon: Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. Prezentatorii: aceiaşi Smiley şi Pavel Bartoş.

Noutatea sezonului. În al 10-lea an de Românii au talent, fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenţii care îi impresionează şi îi conving că merită să ajungă direct în semifinale. La fel şi Smiley şi Pavel Bartoş.

Andra:

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, juraţii, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că şi cei de acasă, ca şi noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra.

Florin Călinescu:

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câştigător şi aşteptarea mea este ca publicul să aprecieze toţi concurenţii!”.

Andi Moisescu:

„Mă aştept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toţi aceşti ani am acumulat foarte multă experinţă. Talentele nu ne aparţin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraţilor le vom judeca în primul rând cu inima”.

Mihai Petre:

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte şi de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple şi să reacţionez cât mai firesc în funcţie de momentele care apar pe scenă. Abia aştept să mă bucur de spectacol”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marin Constantin Marin Constantin
    Să câștige cel mai bine pregătit!
  • dana dana
    bun
  • Andrei Andrei
    Sper ca macar pentru cei 10 ani de emisiune, sa foloseasca un studio nou, mai spatios pentru live-uri.

Trimite un comentariu

sus