Skip to main content

Regulă nouă la Românii au talent. Show-ul face 10 ani

 
Regulă nouă la Românii au talent. Show-ul face 10 ani

Show-ul Românii au talent se pregătește pentru al 10-lea sezon, adică al 10-lea an de când formatul a început să fie produs în România.

Publicitate

Săptămâna trecută, emisiunea Românii au talent a dat startul filmărilor pentru sezonul 10, cu Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, în rol de jurați.

Amintim că trei dintre ei erau la masa juriului și în primul sezon: Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. Prezentatorii: aceiași Smiley și Pavel Bartoș. 

Noutatea sezonului. În al 10-lea an de Românii au talent, fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să ajungă direct în semifinale. La fel și Smiley și Pavel Bartoș. 

Andra:

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra.

Florin Călinescu:

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”.

Andi Moisescu:

„Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”.

Mihai Petre:

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu