Skip to main content

Agenția Sag Media, fondată de oameni cu ani buni în presă, în secțiunea Paginademedia Database

 
Agenția Sag Media, fondată de oameni cu ani buni în presă, în secțiunea Paginademedia Database

Paginademedia Database. "Suntem o agenție boutique, specializată pe soluții smart, out-of-the box", spun despre compania lor foștii jurnaliști Cristian Paleologu și Andreea Glodea Paleologu.

Publicitate

"Boutique" nu pentru că lucrăm la foc mic, țin să puncteze cei doi. Dar de ce?

Înainte de răspuns, câteva rânduri despre ei.

Cristian Paleologu și Andreea Glodea Paleologu au ani buni de presă în spate.

  • Cristian Paleologu a fost jurnalist peste zece ani, apoi a lucrat la companii de monitorizare. A concurat și în noul sezon Masterchef, de la Pro TV.
  • Andreea Glodea Paleologu a fost jurnalist la Ringier și la Adevărul Holding (a fost redactor-șef adjunct al revistei OK! și redactor-șef Click pentru femei).

Și acum de ce "boutique"?

„Boutique” nu pentru că lucrăm la foc mic, ci pentru că ne rezervăm libertatea de a ne alege clienții cu care rezonăm, pentru că ne dorim ca și noi, și ei să urmăm direcția ideală: să evoluăm.

VEZI prezentarea completă a agenției Sag Media Communications, cu serviciile oferite și portofoliul de clienți, în secțiunea Paginademedia Database, AICI.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu