Skip to main content

Audiența n-a prins gustul Mangaliței de pe Antena 1. Serialul, mutat de duminică

 
Audiența n-a prins gustul Mangaliței de pe Antena 1. Serialul, mutat de duminică

Schimbare în grila Antenei 1. Serialul de comedie Mangalița va fi mutat, din această săptămână, din serile de duminică. Până acum, primele șase episoade ale producției au fost difuzate duminica, de la ora 20.00.

Publicitate

Din această săptămână, Mangalița se va vedea vinerea, de la 22.15, după emisiunea iUmor. 

Duminică, din 3 noiembrie, emisiunea Antitalent, difuzată până acum de la 21.00, va fi difuzată de la 20.00. 

Despre serial.

Producția îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Citește și: 

AUDIENȚE. Mangalița, Las Fierbinți-ul Antenei 1, debut pe locul doi. N-a făcut față unui film cu „The Rock” Johnson

PREMIERĂ. Cinci producții românești, în fruntea celor mai urmărite seriale ale lunii septembrie


 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu