Skip to main content

Televiziunea TLC aduce noi emisiuni despre casă și grădină. Discovery vrea să distribuie și canalul HGTV în România

 
Televiziunea TLC aduce noi emisiuni despre casă și grădină. Discovery vrea să distribuie și canalul HGTV în România

Postul de televiziune TLC, deținut de grupul Discovery, aduce noi titluri dedicate casei și grădină, preluate din grila  HGTV. Totodată, reprezentanții Discovery anunță că sunt în discuții cu companiile de cablu pentru a distribui în România canalul HGTV, care are exclusiv programe despre casă și grădină. 

Odată cu sfârșitul lunii octombrie, TLC va difuza noi titluri din grila HGTV, cum ar fi: Renovări pe plus sau minus, Case renovate și salvate, Vrem o casă mică.

Publicitate

Postul TLC a început să difuzeze programe despre casă și grădină din luna mai a acestui an, iar reprezentanții postului spun că strategia a fost un succes în audiență. 

„Slotul HGTV a înregistrat un rating cu 68% mai mare în rândul grupului țintă de femei între 18 și 49 de ani care trăiesc în zone urbane, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut”, anunță reprezentanții televiziunii într-un comunicat.

Andrey Stoychev, reprezentant Discovery:

„Emisiunile din grila HGTV au fost urmărite de un număr foarte mare de telespectatori români odată cu lansarea acestora pe TLC, în luna mai, confirmând faptul că acest tip de conținut, despre casă și grădină, este incredibil de popular și apreciat la nivel local.

Vom continua să testăm popularitatea acestui gen, pentru a valida datele de research: acum știm că telespectatorii români sunt pregătiți și doresc să se bucure în continuare de acest tip de conținut. Tocmai de aceea purtăm discuții cu partenerii noștri, cu scopul de a face canalul HGTV complet disponibil pentru piața din România, începând cu 2020.”

Noile programe TLC: 

Luni-Vineri, 14:00 - 15:00 

Renovări pe plus sau minus Flip sau Flop, în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie
Case renovate și salvate, în perioada 1 - 31 decembrie

Sâmbătă, bloc de patru ore, 15:00 - 19:00

Case renovate și salvate și Vrem o casă mică , în perioada 26 octombrie – 30 noiembrie

Despre emisiuni:

Case renovate și salvate: Karen E. Laine și Mina Starsiak, duo-ul mamă – fiică, își propun să revitalizeze orașul Indianapolis, proprietate cu proprietate. Cumpără locuințe aflate în paragină și le transformă în structuri urbane. 

Vrem o casă mică: Urmărește căutătorii de case din Statele Unite ale Americii în încercarea de a găsi case cât mai mici. În fiecare episod, protagoniștii vizitează trei case cu dimensiuni de sub 600mp, urmând să o aleagă pe cea mai potrivită pentru nevoile lor. 

Renovări pe plus sau minus: Emisiunea urmărește aventurile lui Tarek și ale Christinei în timp ce achiziționează proprietăți degradate, uneori chiar fără a le vedea înainte, pe care apoi le renovează și le pun la vânzare. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu