Skip to main content

Televiziunea TLC aduce noi emisiuni despre casă şi grădină. Discovery vrea să distribuie şi canalul HGTV în România

 
Televiziunea TLC aduce noi emisiuni despre casă şi grădină. Discovery vrea să distribuie şi canalul HGTV în România

Postul de televiziune TLC, deţinut de grupul Discovery, aduce noi titluri dedicate casei şi grădină, preluate din grila HGTV. Totodată, reprezentanţii Discovery anunţă că sunt în discuţii cu companiile de cablu pentru a distribui în România canalul HGTV, care are exclusiv programe despre casă şi grădină.

Publicitate

Odată cu sfârşitul lunii octombrie, TLC va difuza noi titluri din grila HGTV, cum ar fi: Renovări pe plus sau minus, Case renovate şi salvate, Vrem o casă mică.

Postul TLC a început să difuzeze programe despre casă şi grădină din luna mai a acestui an, iar reprezentanţii postului spun că strategia a fost un succes în audienţă.

„Slotul HGTV a înregistrat un rating cu 68% mai mare în rândul grupului ţintă de femei între 18 şi 49 de ani care trăiesc în zone urbane, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, anunţă reprezentanţii televiziunii într-un comunicat.

Andrey Stoychev, reprezentant Discovery:

„Emisiunile din grila HGTV au fost urmărite de un număr foarte mare de telespectatori români odată cu lansarea acestora pe TLC, în luna mai, confirmând faptul că acest tip de conţinut, despre casă şi grădină, este incredibil de popular şi apreciat la nivel local.

Vom continua să testăm popularitatea acestui gen, pentru a valida datele de research: acum ştim că telespectatorii români sunt pregătiţi şi doresc să se bucure în continuare de acest tip de conţinut. Tocmai de aceea purtăm discuţii cu partenerii noştri, cu scopul de a face canalul HGTV complet disponibil pentru piaţa din România, începând cu 2020.”

Noile programe TLC:

Luni-Vineri, 14:00 - 15:00

Renovări pe plus sau minus Flip sau Flop, în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie
Case renovate şi salvate, în perioada 1 - 31 decembrie

Sâmbătă, bloc de patru ore, 15:00 - 19:00

Case renovate şi salvate şi Vrem o casă mică , în perioada 26 octombrie – 30 noiembrie

Despre emisiuni:

Case renovate şi salvate: Karen E. Laine şi Mina Starsiak, duo-ul mamă – fiică, îşi propun să revitalizeze oraşul Indianapolis, proprietate cu proprietate. Cumpără locuinţe aflate în paragină şi le transformă în structuri urbane.

Vrem o casă mică: Urmăreşte căutătorii de case din Statele Unite ale Americii în încercarea de a găsi case cât mai mici. În fiecare episod, protagoniştii vizitează trei case cu dimensiuni de sub 600mp, urmând să o aleagă pe cea mai potrivită pentru nevoile lor.

Renovări pe plus sau minus: Emisiunea urmăreşte aventurile lui Tarek şi ale Christinei în timp ce achiziţionează proprietăţi degradate, uneori chiar fără a le vedea înainte, pe care apoi le renovează şi le pun la vânzare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus