Skip to main content

Turneele feminine de tenis se văd la Digi Sport și în următorii patru ani. Simona Halep joacă luni la Turneul Campioanelor

 
Turneele feminine de tenis se văd la Digi Sport și în următorii patru ani. Simona Halep joacă luni la Turneul Campioanelor

Meciurile Simonei Halep, ale Biancăi Andreescu sau ale Serenei Williams se văd la Digi TV pentru încă patru ani. Digi a anunțat achiziționarea, în exclusivitate, a drepturilor de difuzare pentru turneele de tenis feminin în următorii patru ani.

Este vorba de o prelungire de contract, întrucât evenimentele WTA se vedeau, deja, la posturile RCS. Astfel, meciurile din competițiile feminine se văd la Digi Sport până în 2023. 

Publicitate

Este vorba despre 50 de turnee în fiecare an, printre care Turneul Campioanelor, WTA Sidney, Indian Wells, Miami Open, Madrid Open, Cincinati Open și Beijing Open, spun reprezentanții RCS. 

  • Premier Mandatory: Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing, cu premii de 6,6 milioane de dolari fiecare
  • Premier Five: Doha, Dubai, Roma, Montreal/Toronto, Cincinnati si Wuhan, cu premii de 2,8 milioane de dolari fiecare
  • Premier: 12 turnee cu premii intre 799.000 si 2,5 milioane de dolari

Fiecare turneu va fi difuzat în paralel pe două-trei canale Digi Sport, continuă aceeași sursă. 

Turneul Campioanelor începe duminică: Bianca Andreescu - Simona Halep, luni

Turneul Campioanelor de la Shenzen (China) se vede duminică, la Digi Sport. Finala turneului este programată pe 3 noiembrie.

Simona Halep a fost repartizată în grupa violet, urmând să debuteze împotriva Biancăi Andreescu, luni, nu mai devreme de ora 14:00, ora României, în direct, pe Digi Sport 2.

Românca se va întrece pentru a deveni campioana campioanelor cu Bianca Andreescu, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Belinda Bencic și Elina Svitolina.

Programul grupelor

Duminică, 27 octombrie:

  • Naomi Osaka - Petra Kvitova, de la 12:30
  • Ashleigh Barty - Belinda Bencic, nu mai devreme de ora 14:00

Luni, 28 octombrie:

  • Karolina Pliskova - Elina Svitolina, de la ora 12:30
  • Bianca Andreescu - Simona Halep, nu mai devreme de ora 14:00

În urmă cu câteva zile Eurosport a anunțat achiziționarea drepturilor exclusive de difuzare a turneelor de tenis masculin începând cu anul 2020. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu