Skip to main content

ANIVERSARE. Patru ani de când Info Pro a devenit Digi FM

 
ANIVERSARE. Patru ani de când Info Pro a devenit Digi FM

Postul de radio Digi FM a împlinit astăzi patru ani. Patru ani de când Info Pro a devenit un nou proiect de radio lansat de RCS, sub denumirea Digi FM. 

Publicitate

Aniversarea postului a fost sărbătorită la matinalului, cu Horia Brenciu și HB Orchestra invitați. 

Cătălin Striblea, unul dintre matinalii Digi FM:

„Îi mulțumim unicului Horia Brenciu și HB Orchestra pentru o dimineață impresionantă la București și pornim cu mare chef de petrecere spre Cluj. Întâlnirea cu Bryan Adams este pentru noi și ascultătorii noștri cel mai așteptat moment al sărbătorii.

Să ai ocazia să vorbești cu o așa vedetă importantă este un motiv de bucurie, dar și un prilej de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită. Iar eu, unul, de abia aștept să vorbesc cu Bryan despre muzică și cealaltă pasiune a sa, fotografia. Sper ca și câștigătorii noștri să aștepte cu aceeași emoție întâlnirea.”

Rețelele Pro FM și Info Pro au fost preluate de RCS, de la Central European Media Enterprises (compania-mamă a Pro TV), în anul 2015. În vara aceluiași an, RCS a mers la CNA cu solicitarea de a transforma Info Pro în Digi FM. 

Postul a fost un succes de audiență, cu creșteri constante. Potrivit celor mai recente date disponibile, cele de vară, postul avea 840.000 de ascultători la nivel național (cifrele integrale, AICI). 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu