Skip to main content

Radiourile şi concursurile pentru public. Ce mai pot câştiga românii în FM? Bani, trotinete electrice, bilete la Untold sau ... tigăi

 
Radiourile şi concursurile pentru public. Ce mai pot câştiga românii în FM? Bani, trotinete electrice, bilete la Untold sau ... tigăi

Ce concursuri mai sunt pe radio, în această toamnă? Cum îşi fidelizează radiourile ascultătorii? Ce se câştigă? Bani, tigăi, trotinete electrice sau bilete la Untold.

Publicitate

Kiss FM, Radio ZU, Europa FM, Pro FM sau Virgin Radio au concursuri pe radio în această perioadă.

Dacă posturi ca Europa FM, Kiss FM sau Zu îşi premiază ascultătorii cu bani, Virgin Radio sau Pro Fm îi dau audienţei produse: tigăi de la Mega Image, bilete la Untold sau trotinete electrice.

Paginademedia.ro prezintă în continuare o listă cu concursurile, din această perioadă, în FM-ul românesc:

1. Kiss FM - Un concurs cu premii în bani

„Ai cuvântul şi poţi câştiga 100 de euro” se termină pe 20 decembrie 2019. Mecanismul este următorul:

În fiecare dimineaţă, Kiss FM dă startul cu o literă, iar matinalii aşteaptă cele mai tari întrebări de la ascultători. Pentru fiecare răspuns corect ai 10 euro. La 10 cuvinte ai 100 de euro.

2. Radio ZU - Recunoaşte piesa

„Recunoaşte piesa în 3 secunde, 2 secunde sau 1 secundă” se termină la finalul lunii noiembrie. Mecanismul concursului:

DJ-ii dau pe post bucăţele din hiturile cunoscute deja de la radio, iar ascultătorii trebuie să ghicească piesa. În funcţie de cât de rapizi sunt aceştia pot câştiga 100, 200 sau 500 de euro. Într-o singură zi, luni, s-au dat premii de 1.500 de euro.

3. Europa FM - Nu repetăm muzica şi pune la bătaie 500 de euro

„Noi nu repetăm muzica” este concursul celor de la Europa FM, care se încheie pe 8 noiembrie. Mecanismul concursului:

Cine aude aceeaşi piesă de două ori între orele 9 – 18, de luni până vineri, câştigă 500 de euro.

4. Virgin Radio - Oferă bilete la Untold şi tigăi

„Chiar, tu eşti #earlyadopter” se termină pe 8 noiembrie. Postul radio premiază cele mai creative răspunsuri la propoziţia „Am fost primul care...”. Premiul este un abonament full la Untold.

Un alt concurs pe care-l au cei de la Virgin Radio pune la bătaie ustensile pentru gătit. Mecanismul este asemănător, matinalii premiază cele mai creative răspunsuri la propoziţia „Tu ce-ai băga în aceeaşi oală cu..”.

Ascultătorii trebuie să răspundă întrebărilor puse de matinalii Bogdan, Shurubel şi Ionuţ, printr-un mesaj pe Whatsapp.

„Cât Se Aude”, activ până la finalul lui decembrie, este un alt concurs cu premii în bani de la Virgin Radio. Cum funcţionează:

Un sunet pre-inregistrat rezultat din aruncarea unor monezi sau rasfirarea unor bancnote pe o suprafata plana. Cel care va intra in direct trebuie sa ghiceasca suma exacta care se aude.

5. Pro FM - Pune la bătaie trotinete electrice

„Cele mai noi hituri cantate de Smiley, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes si Andra iti pot aduce o trotineta electrica sau un hoverboard”, notează site-ul staţiei radio.

Ascultătorii trebuie să „prindă” hitul marcat special în playlistul Pro FM. În momentul în care l-au auzit trebuie să trimită un SMS până la finalul piesei. DJ-ul ProFM va alege, prin random.org, un ascultator pe care il va suna in direct.

Campania ţine până pe 6 decembrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • efw efw
    La Virgin este si "Cat se aude?" cu premii in bani... Sa nu faceti research inainte sa scrieti un articol, poate va cad mainile.

Trimite un comentariu

sus