Skip to main content

Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce țară va fi filmat

 
Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce țară va fi filmat

Show-ul Survivor, produs în 2016 de Pro TV, revine pe TV. De data aceasta la o altă televiziune. Kanal D a anunțat că va produce show-ul Survivor România și a dat start castingului pentru noua producție.  

Publicitate

Show-ul va fi filmat în Republica Dominicană și va avea același producător ca Exatlon România, Acun Medya. 

„Producția va fi realizată după formatul original, produs de Acun Medya, care a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia”, anunță postul de televiziune. 

Despre formatul Survivor România, ce va fi produs de Kanal D:

„Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător.

Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur.” 

Înscrierile pentru show se fac pe site-ul Survivorromania.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Me" atunci e de bine , ar fi bine sa ajunga la performantele primului sezon de Exatlon care a avut audiente record pentru Kanal D.
  • Deja acest format a fost uzat si tocit de Pro tv,a avut audiente modeste la Pro tv dar apai la Kanal D ,va fi un esec! Mai degraba ar încerca un nou sez. Exatlon.
  • Sa fim seriosi una era exatlonul si altceva este survivor chiar daca prin Turcia si Grecia fac audiente mari cum zic ei , poate sa nu mearga la noi , poate face si pro Sunt celebru

Trimite un comentariu