Skip to main content

Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce ţară va fi filmat

 
Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce ţară va fi filmat

Show-ul Survivor, produs în 2016 de Pro TV, revine pe TV. De data aceasta la o altă televiziune. Kanal D a anunţat că va produce show-ul Survivor România şi a dat start castingului pentru noua producţie.

Publicitate

Show-ul va fi filmat în Republica Dominicană şi va avea acelaşi producător ca Exatlon România, Acun Medya.

„Producţia va fi realizată după formatul original, produs de Acun Medya, care a fost difuzat în ţări precum Grecia şi Turcia”, anunţă postul de televiziune.

Despre formatul Survivor România, ce va fi produs de Kanal D:

„Abandonaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei, concurenţii vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure hrana, să îşi găsească aliaţi în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supravieţuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câştigător.

Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viată extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur.”

Înscrierile pentru show se fac pe site-ul Survivorromania.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Răzvan Răzvan
    "Me" atunci e de bine , ar fi bine sa ajunga la performantele primului sezon de Exatlon care a avut audiente record pentru Kanal D.
  • Me Me
    @Razvan
    Nu e formatul difuzat de Pro tv. E exatlon, combinat cu survivor. O sa rupa
  • Mihail Mihail
    Ar fi o idee, dar daca le merge bine, sa nu il mai "uzeze" cum au uzat Exatlon.
  • Răzvan Răzvan
    Deja acest format a fost uzat si tocit de Pro tv,a avut audiente modeste la Pro tv dar apai la Kanal D ,va fi un esec! Mai degraba ar încerca un nou sez. Exatlon.
  • marian marian
    Sa fim seriosi una era exatlonul si altceva este survivor chiar daca prin Turcia si Grecia fac audiente mari cum zic ei , poate sa nu mearga la noi , poate face si pro Sunt celebru

Trimite un comentariu

sus