Skip to main content

Magazin online care va vinde publicitate locală. Freedom House pregătește PressHub Market

 
Magazin online care va vinde publicitate locală. Freedom House pregătește PressHub Market

Fundația Freedom House pregătește un magazin online de publicitate pentru publicațiile indepedente și cele din presa locală.

Publicitate

Se va numi PressHub Market și va vinde bannere, advertoriale sau proiecte editoriale către branduri și firme. Va fi lansată la jumătatea acestei luni, pe 21 noiembrie.  

Unde vor cumpăra companiile expunere? 

Vor cumpăra publicitate în site-urile, ziarele și publicațiile din rețeaua PressHub, 24 la număr, printre care Liber în Teleorman, Gazeta de Sud, Info Sud Est sau Ziarul de Iași. (Vezi aici întreaga listă)

„Plarforma noastră își propune să găsească modalități de monetizare pentru publicațiile din rețea, într-un mod transparent și etic”, spune Lucia Roznov, de la Freedom House. 

Practic magazinul online va putea asigura expunere în toată țara pentru companii, prin presa locală. Publicațiile din rețeaua PressHub se găsesc în orașe ca Cluj, Dolj, Galați, Iași, Timiș, Constanța, Hunedoara, Neamț, Argeș, Teleorman, Vrancea, Brăila, Mureș, Suceava, Arad, Brașov și Bihor. 

Cum funcționează?

Brandurile și firmele vor găsi la noi pe site mai multe publicații din toată țara (toate publicațiile din rețea) alături de audiența fiecaruia, de suportul pe care funcționează (online sau print) și zona georgrafică în care vor avea expunerea.

„E un magazin online în care noi punem marfă. Vindem pachete de bannere, advertoriale sau proiecte editoariale, în funcție de nevoile brandurilor.

Ne gândim să facem și anumite pachete pentru firmele care vor să cumpere spațiu publicitar în anumite zone, să zicem Oltenia, Mutenia, Ardeal, în funcție de publicațiile din zona respectivă.

De asemenea, vom oferi și consiliere brandurilor în legătură cu pachetele pe care e oferă publicațiile”, mai spune Lucia Roznov. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu