Skip to main content

Reacție. Dana Budeanu, după ce a fost scoasă de pe TV: Pro TV m-a rugat să-mi cer scuze public pentru postare. Nu am fost de acord și atât

 
Reacție. Dana Budeanu, după ce a fost scoasă de pe TV: Pro TV m-a rugat să-mi cer scuze public pentru postare. Nu am fost de acord și atât

REACȚIE. Designerul Dana Budeanu a reacționat după ce Pro TV a anunțat că o scoate de pe post. Budeanu, autoarea postării care a scandalizat opinia publică, despre asociația „Dăruiește Viața”, a făcut câteva precizări în legătură cu rubrica pe care o avea în emisiunea Vorbește Lumea. 

Spune că „nu a avut niciodată contract cu Pro TV”, mai mult decât atât subliniază că „nu a fost remunerată pentru rubrica Verdict, de la Vorbește Lumea”.

Publicitate

A mai adăugat, în aceeași postare de pe Facebook, că și-a încheiat socotelile cu Pro TV după ce a refuzat să-și ceară scuze public, pentru postarea în care a insultat proiectul #noiconstruimunspital și pe fondatoarele asociației Dăruiește Viață - Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu. 

„Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârșit și s-a încheiat ieri. În urma unei discuții extrem de civilizate și relaxate cu reprezentanții Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuși, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere „scuze public”, în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord și atât! Nimic mai mult!”, spune aceasta pe Facebook. 

Citește și: Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”

CONTEXT. În urmă cu o săptămână, Dana Budeanu a postat un mesaj jignitor cu privire la proiectul #noifacemunspital, preluat și distribuit și de primarul Gabriela Firea. Gestul edilului a scandalizat opinia publică, stârnind critici din partea cetățenilor, a jurnaliștilor și oamenilor care au donat pentru spitalul de Oncologie care se construiește lângă Marie Curie.

De asemenea, anunță că rubrica sa, Verdict, va continua online, într-un format mai mare și „strict independent”:

„Nu s-a întâmplat nimic, nu există nicio dramă! Rubrica Verdict continuă ca și până acum, online, pentru toată lumea, săptămânal! Singurul plus va fi acela că, plaja de vedete și personalități prezente în rubrică va fi mai mare, formatul fiind acum strict independent!”, conchide Budeanu. 

Înainte de textul de mai sus, în care explică relația cu Pro TV, a mai postat un mesaj în care atinge și subiectul #noifacemunspital. 

Menționează și acolo că nu își va cere scuze public, dar spune că postarea inițiala, distribuită și de Gabriela Firea, a fost supusă „interpretărilor și manipulărilor”. 

Citește și: Peste 5.000 de reclame ale Primăriei Capitalei pe posturile TV. Cum s-au împărțit pe televiziuni

Postarea Danei Budeanu în care vorbește despre contractul cu Pro TV

Postarea în care Dana Budeanu vorbește despre Asociația Dăruiește viață

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo, Dana! Ține-o tot așa!
  Te admir mai mult decît pe Floricica Dansatoarea. Dercea Nomdialu', alt fan de-al tău, mi-e martor!
 • Cacan Budeanu mai face combinatii cu Raducu aka Evaziune aka santaj Cancan Budeanu! Mai are calitatea de suspect la DNA? Cine i a dat spatiul din Dorobanti?
  Radu stie! In loc sa mergi blat ai rascolit cacanul!
 • Draga Dana, nu mi-ai fost simpatica niciodata. Cu toate astea, apreciez ca ai avut curajul sa ridici problema procentului urias pe care ONG-urile si le iau din banii donati pt. cauzele nobile. Modul in care ai ridicat aceasta problema a fost unul foarte grosolan, aproape grotesc, dar mesajul a fost corect.
 • Nu inteleg de ce unele femei se rusineaza de statutul de casnica, si insista sa aiba o titulatura ridicola, ca cea de stilist/influencer, doar ca sa improaste cu venin, singurul scop fiind acela de a se autointitula "femei de cariera". Este o anomalie, aceste persoane nu ar sti sa supravietuiasca daca nu ar mai exista curent electric pentru cateva saptamani.
 • Bine zis, Dana
  DOUA FEMEI CARE REPREZINTA O FUNDATIE/ONG/CEVA FARA PROFIT 100%....., CU BANII DONATI DE OAMENI SI COMPANII, FAC UN SPITAL PRIVAT, PENTRU CA STATUL NU FACE NIMIC SI GATA! FELICITARI!
  Puteai totusi sa te abtii, indiferent de ce si cum gandeai la momentul respectiv, si sa nu postezi ceea ce ai postat pe data de 22 octombrie 2019.

Trimite un comentariu