Skip to main content

S-a lansat PressHub Market, magazin online care vinde publicitate locală: „Libertatea editorială nu poate exista fără libertatea financiară”

 
S-a lansat PressHub Market, magazin online care vinde publicitate locală: „Libertatea editorială nu poate exista fără libertatea financiară”

Freedom House a lansat oficial PressHub Market, un magazin online de publicitate pentru publicațiile indepedente și cele din presa locală. 

Vinde bannere, advertoriale sau proiecte editoriale către branduri și firme. Acum, shop-ul vinde publicitate pentru 27 de ziare și site-uri independente din 18 județe.

Publicitate

Proiectul a fost finanțat de Google News Initiative, prin programul The Digital News Innovation Fund. De asemenea, este realizat în parteneriat cu Tree Works, o companie specializată în crearea de prezențe online și soluții web. 

„Libertatea editorială nu poate exista fără libertatea financiară. Avem colegi, precum Carmen Dumitrescu, de la Liber în Teleorman sau Sebastian Oancea de la Vrancea 24, care s-au trezit peste noapte că la ordin politic li s-a tăiat finanțarea de publicitate.

PressHub market este o pârghie economică de care au nevoie publicațiile independente din rețeaua pressHUB”, a declarat Gabriel Baciu co-fondator al publicației independente InRoman.ro, care acoperă știri locale în județul Neamț.

Astfel, companiile pot cumpăra expunere și publicitate pe site-urile, ziarele și publicațiile din rețeaua PressHub, printre care amintim Liber în Teleorman, Gazeta de Sud, Info Sud Est, Ziarul de Iași sau Bihoreanul. (Vezi aici întreaga listă)

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu