Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Revista Marie Claire se închide. Când pleacă ultimul număr la tipar

 
ULTIMA ORĂ. Revista Marie Claire se închide. Când pleacă ultimul număr la tipar

Piața de print, mai săracă în România cu un titlu. Publicația glossy pentru femei Marie Claire își încetează apariția pe piața locală.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ultimul număr al revistei pleacă la tipar la sfârșitul acestei săptămâni.

Contactată de Paginademedia.ro, Mara Coman, redactor-șef al publicației, a confirmat informația.

"Este adevărat, licența pentru 2020 nu se prelungește", a declarat Mara Coman pentru Paginademedia.ro

Ediția locală Marie Claire a apărut pe piața românească în mai 2008, ca o publicație glossy lunară, fiind editată de Burda România. Încă de la început, echipa redacțională a fost condusă de Mara Coman.

În prezent, redacția număra șapte oameni.

Potrivit datelor BRAT, Marie Claire se tipărea, în ultimele luni, în aproape 8.000 de exemplare, dintre care difuza 3.200.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Doar atat stiti?!:)))) Doar ca se inchide Marie Claire? Atat stiti?!:))))))))))))))))))) Eeeee, atunci asteptati nota informativa ca sa publicati stirea. Stati pe-aproape ca mai urmeaza o surpriza de proportii.
 • Va doresc mult succes si sunt sigura ca veti reusi oriunde veti fii. Sunt mandra ca fiica mea, Teodora, a facut parte din acest colectiv minunat! Felicitari pentru o revista de elita!
 • ”Ediția locală Marie Claire a apărut pe piața românească în mai 2008, ca o publicație glossy lunară, fiind editată de Burda România.”
  Din respect pentru cei care au adus Marie Claire in Romania, reformulati pentru a corespunde realitatii. In mai 2008 NU BURDA edita revista aceasta in Romania. Trustul are alte... merite.
 • adica tipareau 8000 si vindeau 3000? asta da biznis
  lolek si bolek n-au aparut si pe aici sa intrebe de audiente? le-a scapat?
 • cat de rau imi pare! imi amintesc perfect prima coperta din Romania, cu Scarlett Johansson si tin minte ca multa vreme au avut o stilista din olanda.

  sper ca echipa este ok si ca isi vor gasi de munca! este foarte rau ca burda inchide revistele, din cate stiu de cand au preluat sanoma tot asta au facut, au inchis reviste si nu au avut un plan de dezvoltare. pacat!

Trimite un comentariu