Skip to main content

AUDIENȚE TV. Chefii, pe gustul audienței și cu finala sezonului șapte la Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, cele mai bune cifre din sezon

 
AUDIENȚE TV. Chefii, pe gustul audienței și cu finala sezonului șapte la Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, cele mai bune cifre din sezon

AUDIENȚE TV. Pe gustul audienței. Finala emisiunii Chefi la cuțite a pus Antena 1 pe primul loc în audiențe. Aseară, cooking show-ul a avut cele mai bune cifre din acest sezon.

Publicitate

Antena 1 s-a clasat la o diferență considerabilă față de Kanal D și Pro TV, posturile care s-au bătut pentru locurile doi și trei.

Kanal D a stat bine în audiențe, cu serialul turcesc Gulperi pe intervalul finalei Chefi la Cuțite. Cu două filme pe interval, Pro TV s-a clasat pe locul trei în toată țara și la orașe. 

Ultima ediție din sezonul șapte Chefi la cuțite, câștigată de Alexandru Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a fost urmărită de aproximativ 1,7 milioane de telespectatori din toată țara, în fiecare minut. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare posturilor de televiziune luni, 17 decembrie, pe intervalul finalei Chefi la cuțite (20.00-23.55):

NAȚIONAL. Antena 1 s-a clasat pe primul loc în audiențe cu finala show-ului culinar Chefi la cuțite. Antena 1 a scos o medie de audiență de aproximativ 1,7 milioane de privitori pe minut. 

Următoarele două posturi clasate au fost Kanal D și Pro TV. Postul Dogan s-a clasat pe doi, cu o medie de 1,2 milioane de privitori pe minut. A avut pe interval serialul turcesc Gulperi.

Pro TV a completat podiumul, cu două filme pe tronsonul orar al finalei de pe Antena 1 (Wanted și Instrumente mortale: Orașul oaselor). A avut o medie de 1,1 milioane de urmăritori pe interval. 

Posturile de știri România TV și Antena 3 s-au clasat pe locurile patru și cinci. 

URBAN. Chefii s-au impus și la orașe. Show-ul produs de Mona Segall s-a clasat pe primul loc, cu o medie de audiență de aproximativ un milion de privitori pe minut. 

Cifrele următoarelor două posturi din top, Kanal D și Pro TV, au fost la jumătate. Ambele stații au scos, pe interval, o medie de aproximativ jumătate de milion de telespectatori pe minut. 

Kanal D, cu un mic plus față de Pro TV, s-a clasat pe locul doi la orașe. 

Antena 3 și România TV au făcut schimb de locuri în mediul urban. 

COMERCIAL. Tinerii s-au uitat tot finalul de sezon Chefi la Cuțite. Emisiunea de la Antena 1 a fost urmărită de aproape jumătate de milion de telespectatori tineri. 

Pe segmentul tânăr, Pro TV a stat mai bine decât Kanal D și s-a clasat pe locul doi. A avut o medie de 300.000 de privitori, în fiecare minut, pe intervalul Chefi la cuțite. 

Kanal D, de pe locul trei, a avut, în medie, o audiență de aproape 145.000 de urmăritori pe interval. 

Antena 3 a rămas pe locul patru pe segmentul comercial, însă locul postului România TV a fost luat de Pro Cinema. 

GALERIE FOTO

 

Audienţa posturilor TV luni, 17 decembrie, pe intervalul finalei Chefi la cuțite (20.00-23.55), la nivel NAŢIONAL:

 

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 1.712.000 9.6 21.8
2 Kanal D 1.228.000 6.9 15.6
3 Pro TV 1.110.000 6.2 14.1
4 Romania TV 485.000 2.7 6.2
5 Antena 3 443.000 2.5 5.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 17 decembrie, pe intervalul finalei Chefi la cuțite (20.00-23.55), în mediul URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 1.018.000 10.6 24.7
2 Kanal D 558.000 5.8 13.5
3 Pro TV 513.000 5.4 12.4
4 Antena 3 302.000 3.2 7.3
5 Romania TV 260.000 2.7 6.3
 

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 17 decembrie, pe intervalul finalei Chefi la cuțite (20.00-23.55), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 479.000 11.1 32
2 Pro TV 299.000 7 20
3 Kanal D 143.000 3.3 9.6
4 Antena 3 50.000 1.2 3.4
5 Pro Cinema 34.000 0.8 2.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Serban eu nu sunt fan Pro tv dar urmaresc si Pro tv -ul ,are si el programe bune ,întradevar acest sezon a fost cel mai bun ,dupa parerea mea. Chefi la cutite si Asia Express sunt motoarele de audienta ale Antenei 1.
  • Nu puteti sa va bucurati pur si simplu ca aveti la ce sa va uitati? Acum 30 de ani nu aveam decat Ceausescu pe ecranele tv. Multi dintre voi chiar ati merita sa va intoarceti la vremurile alea cu 2 ore de program zilnic. Chiar credeti ca vreun patron sau actionar tv se uita la comentariile de aici si o sa-si schimbe grila de programe doar pentru ca Mile, Razvan, D sau Expertul se tachineaza pe subiectul audienta? Va inselati. Eu unul ma bucur ca exista concurenta si am de unde imi alege programele, indiferent ca se numesc ProTV, Antena 1, Prima, Kanal D, Digi sau orice alt program aflat in grila operatorului de cablu.
  • marian si D, mile și Răzvan ai pro tv-ului. Chefi la cuțite este perla antenei 1, am urmărit cu plăcere tot sezonul. Mi-au plăcut concurenții in special. Este cel mai bun sezon, deoarece nu au mai participat animatoare siliconate cum ar fi Cruduțele, de care lumea s-a cam săturat.
  • E bine ca postul detinut de prietenul lui Vladimir Putin, postul care invarte banii oligarhului ceh prieten cu oligarhii rusi ai lui Vladimir Putin este pe 2. Pro TV ar trebui sa isi schimbe denumirea in KGB TV acum ca este detinut indirect de Putin
  • @mile milogul sunt pe mega saracie tinand cont de performantele mari si formatul ieftin. studioul ala e foarte ieftin si prost facut. premiul mic. chefii chiar merita ceva mai de calitate
  • Asta e tare... Cu doua filme mai vechi decat cele de luni, ai audienta mai mare pe comercial.
  • Neinteresant , oameni lui Viorica priveste asemenea emisiuni primul film de pe pr, o a fost mult mai interesant decat emisiunea de doi lei , Razvane te inseli au fost zile cand pro a invins birjari vorbesti numai aberati , in legatura cu filmul nu toata lumea il intelege mai ales daca nu-i dublat mai ales antenisti , si cred ca pro a scos mai mult din publicitate decat antenuta
  • De precizat ca Antena 1 a fost lider detasat de audienta si în prime time dar si la nivelul întregii zile de ieri pe toate targeturile.
  • 30 de episoade a avut in total sezonul 7, aproape toate lider de audienta. La un asa succes tare mult as vrea sa vad o investitie in platou, cum e spre exemplu cel de la Masterchef. M-am saturat sa vad ieftineala asta de platou specifica antenei 1.
  • Felicitari Alex Comerzan ,esti un bucatar foarte bun ,meritai din plin sa castigi! Despre audiente ,se vede ca concurenta nu exista ,serile de luni si marti toamna aceasta si începutul iernii acestea au fost a Chefilor în audiente! Ps: Daca finala era mai scurta erau audiente uriase dar si asa audientele sunt uriase ,timp de patru ore sa ai o cota de piata pe comercial de 32 ,e o perfomanta, Multi nu au rezistat 4 ore .

Trimite un comentariu