Skip to main content

Sacrificiul ajunge la final. Povestea continuă în sezonul al doilea

 
Sacrificiul ajunge la final. Povestea continuă în sezonul al doilea

Serialul Sacrificiul pune astăzi punct primului sezon. Dar povestea nu se oprește aici. Serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat pe Antena 1 va avea și sezonul al doilea, la care se lucrează deja. 

Cei trei protagoniști ai serialului: Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță au fost invitați seara trecută în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', prezentată de Dan Capatos, și au dezvăluit în premieră că al doilea sezon va continua cu noi povești și personaje, potrivit TVmania.

Publicitate

Sezonul doi al serialului Sacrificiu va veni și cu un nou nume „Sacrificiul: Alegerea”. Potrivit sursei citate, cei trei actori au dezvăluit și că filmările pentru al doilea sezon sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Din spusele Oanei Cârmaciu al doilea sezon va debuta pe micile ecrane anul viitor, după sărbători.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi-a placut serialul, abia astept sezonul 2. Bine ca s-a terminat povestea cu parintii celor trei surori, prea plangeau de mama focului.
  • S-a mai îmbunătățit pe parcurs la nivel de scenariu. Dar chiar așa, mi se pare că mare parte dintre actori nu sunt deloc scoși din zona de confort cu chestii inedite față de ce au făcut în trecut. Ba chiar personajul Oanei Zăvoranu nu atinge nici măcar jumate din anvergura celui din Numai iubirea. Poate în sezonul următor scenariștii dau dovadă de ceva mai multă creativitate.

Trimite un comentariu