Skip to main content

VIDEO. Câştigătorul iUmor, sezonul şapte, un tânăr de origine africană: „Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”

 
VIDEO. Câştigătorul iUmor, sezonul şapte, un tânăr de origine africană: „Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”

Antena 1 a pus punct sezonului şapte al show-ului iUmor, jurizat de Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. Marele premiu de 20.000 de euro a mers în acest an la tânărul de origine africană Mukinka şi numărul său de stand up.

Publicitate

În numărul din finală a mixat în stand-up său limba engleză cu limba română, a vorbit despre tradiţiile românilor atunci când se sărbătoreşte ziua de nume.

„Numele meu este Mukinka. Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”, despre cum este văzut un străin de culoare în România, care sunt reacţiile lor şi cum a reuşit să se acomodeze cu obiceiurile noastre.

AUDIENŢE. Ediţia de aseară, care a fost difuzată până aproape de ora unu noaptea, Antena 1 a fost lider de audienţă pe publicul comercial şi la nivel naţional.

La nivel naţional. iUmor s-a apropiat de o medie de 1,2 milioane de telespectatori (cu un vârf de 1,8 milioane de persoane, la 21.20). Pro TV a obţinut o medie de aproape 1,1 milioane de persoane.

La oraşe, Pro TV a fost liderul, cu 650.000 de persoane, media serii, în timp de Antena 1 a fost aproape cu aproape 600.000 de persoane.

Pe intervalul 20.00 - 00.50, Antena 1 a avut, pe publicul comercial, o medie de 315.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 23,6%. Pro TV, care a avut mare parte din seară cel de-al doilea live Vocea României, a fost urmărit de 270.000 de persoane şi o cotă de 20,1%

Cei 12 finalişti care şi-au disputat marele premiu de 20.000 euro în sezonul 7 au fost: Mukinka, Dan Ţuţu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Ţintă, Alex Şerban, Trupa HA-RAP, Adrian şi Andrei, Eduard şi Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin şi Patrik Cottet.

Momentul câştigător de la iUmor, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 121 121
    Ba,eu cred ca totusi s-au respectat voturile cu tot cu inregistrarile
    Banuiesc ca s-a inregistrat ca toti castigatori si s-a pus pe post ceea ce a echivalat cu voturile.Repet,banuiesc
  • Paleologu Paleologu
    Cat de batut in cap sa fii sa iti risipesti banii pe voturi la o emisiune inregistrata. Nu ca cele in direct ar fi ceva de capul lor. Dar macar ai un 1% credibilitate in rezultatul voturilor.
  • Expertul Expertul
    @Teofil, Iti astept parerea dupa ce citesti acest articol: https://www.paginademedia.ro/2019/02/antena-1-campioana-la-injuraturi-si-limbaj-vulgar-gluma-la-bendeac-snspa---scoala-nationala-de-***-ce-amenda-si-au-luat Nu spun ca ProTV nu greseste, dar la antualeta 1 se intampla aproape in fiecare zi. Publicul educat seuita la ProTV si Netflix, nu la porcariile de la antualeta1.
  • D D
    "Razvanele", pe cine intereseaza ? Cum am zis, "Romanii au talent" are triplu urmaritori fata de "umorul" tau pe "Facebook".
    Si nu zici nimic de publicul batran de joi, de la "Sacrificiul" ?

    "Postacul antenist Teofil", pe stirea cu audientele "Home Alone" nu comentezi ? Sa lauzi putin "Pro TV" ?
  • Răzvan Răzvan
    Doru,cap de guma Romanii au talent pe yiutube au 385.000 k abonati iar iumor 1,64.milioane de abonati ,aproape de 4 ori mai mult decat cea mai buna emisiune a Pro tv -ului
  • Teofil Teofil
    @D

    Scuze nu am reusit nici eu sa citesc chiar tot ca eu citesc greu, da am de bine si de Protv, evident ca am de bine si fara niciun fel de sarcasm!

    Productii grandiose in platouri in care s-a investit, performanta buna cu emisiuni la care s-au ales cu cap prezentatorii si juratii. Plus ca Protv detine cel mai tare emisiune a momentului “Romanii au talent” cu poate cel mai bun juriu de pe piata!

    Asa ca intelege te rog ca nu e vb de antenisti si protvisti! E vb de obiectivitate, atata tot
  • Teofil Teofil
    Stati asa ca intru in tura de noapte si nu mai pot sa ca raspund, ce ma bucur ca am prieteni noi!
    Trebuie sa verific la secunda informatia pretioasa data de expertul si nu am timp azi! Promit ca revin maine cand ies din tura

    P.S: Draga D, incearca totusi sa citesti! Cititul iti face bine! Daca nu vrei, iti fac eu maine cand ies de la munca, un desen!
  • D D
    Slabut... "Romanii au talent" are 2 milioane de urmaritori pe pagina de "Facebook". "umorul", doar 700.000...
  • D D
    mile, maine comentezi pe stirea cu audientele "Home Alone 2" ? Sa vezi acolo ce public batran are emisiunea de pe "Antena 1"... Sau esti prezent doar azi, maine "plecat".
  • Expertul Expertul
    Unii nu vor sa creada ca publicul antualetei 1 este extrem de needucat! Cine credeti ca se uita la emisiuni cu asemenea continut? CAMPIONI. Antena 1 a fost anul trecut peste Pro TV. Și peste Kanal D. Și peste toate celelalte stații. Nu la audiență, ci la limbaj vulgar și injurios.

    Publicitate
    Derapajele pe care le veți găsi mai jos au fost pe post. Chiar și "gluma" lui Bendeac. Cu biip, dar cât ce poate de recognoscibil: SNSPA *** *** ... Aiurea.

    Formulările cu "dracul", în toate formele (și au fost multe) sunt la ordinea zilei. Inofensive, pe lângă ploaia de alte vulgarități.

    Iar emisiunile în care s-au revărsat au fost difuzate inclusiv în Prime-Time, la ore de maximă audiență. Unele accesibile minorilor, căci pentru protecția minorilor au fost și amendați azi (vedeți cu cât, în continuare).


    Unde s-au auzit "grozăviile"? La Acces Direct (care a dat, în miezul zilei, cazuri cu copii molestați), la În puii mei, cu Mihai Bendeac, în serialul Băieți de oraș, tot cu Mihai Bendeac, la emisiunile cu Nea Mărin, produse de Mona Segall. Toate întâmplate în perioada ianuarie - septembrie 2018.

    Au fost zeci de pagini în monitorizările CNA. Zeci! Și sute de cazuri în emisiuni. Dar „au scăpat ieftin”.

    Pentru toată această "avalanșă", Antena 1 a luat o singură amendă. Una singură: 50.000 de lei, pentru încălcarea legislației privind protecția minorilor.

    Antena 1 a fost „regina” balului de azi cu amenda de 50.000 de lei pe care a atras-o pentru zecile de invective care au curs în emisiunile În puii mei, Băieți de oraș sau emisiunile lui Nea Mărin. Totodată, CNA a aținut cont și de ieșirile violente din emisiunile lui Nea Mărin, „Poftiți pe la noi” și „Poftiți în vacanță”, dar și de cazurile tragice prezentate prea detaliat în trei ediții Acces Direct, adică la ore accesibile minorilor.

    În ședința de astăzi, pe aceleași încălcări de la Antena 1, Dorina Rusu a propus o amendă de 200.000 de lei, însă n-a avut nicio șansă. A atras doar două voturi, membrii Dorina Rusu și Gabriel Tufeanu.

    „Eu, de când sunt în CNA, emisiunile astea sunt la fel. Nicio amendă nu-i va descuraja. Nu vor să respecte legea și gata. Chiar eu nu știu ce să fac. Nu mi se pare absolut deloc în regulă. Dacă acest Consiliu dorește ca unele lucruri să fie corectate, ar trebui să luăm o măsură dură, dar cu toții”, a afirmat Tufeanu.

    În final, a tercut sancțiunea care a atras cele mai multe voturi, cea propusă de Radu Herjeu, membru CNA, de 50.000 de lei.

    Radu Herjeu, membru CNA, a venit și cu câteva (doar câteva!) exemple în susținerea sancțiunii:

    Acces Direct din 19 februarie – „Povestea de fetița de 10 ani, molestată de ruda de 50 de ani. Cu detalii despre ce s-a întâmplat.”
    Acces direct din 23 mai – Povestea despre femeia măcelărită de soț în fața copilului, cu detalii.
    Acces Direct din 11 iunie – Gina povestește despre cum a fost violată de tată la 11 ani.
    In puii mei din 24 februarie, ediție în care a fost parodiat Corneliu Vadim Tudor: – „Scoateți *** asta borâtă din platou”, „Scoteți-o din platou că o calc în picioare” „Nu-mi spui tu, pitica dracu, nu-mi spui tu pitică nenorocit㔄Taci dracu din gură cățea ***ă”, „Arăți ca dracu, muma pădurii”. „Ați merita să vă duc pe un stadion și să vă sacrific și să vă execut și pe voi împreună cu maghiarii. Ce ai spus, mă tâmpitule”
    În puii mei, 3 martie – „Fir ai ai dracu de pârdalnica dracu”, „Fă nenorocito”, „Fir-ai a dracu de urâta dracu”. „Dumnezeii mă-tii de pitică nenorocită”, „Hai mai repede, imbecilul dracului” „Cine ești tu, fă proasto, pitica dracu”.
    În puii mei , 10 martie, în care a fost parodiat Vadim Tudor: „Dă-mă dracu de ștoarfă”, „mă tratezi ca pe o târfă”, „atât de nesimțită, ***ă”. „Firi a dracu de nenorocita dracu, atât de nesimțită, ***ă, *** dracului” „stai jos cretino”.
    18 martie – traducerea numelui SNSPA în „Școala Națională de ***…”, „să-ți muți hoitul”, „cine morții mă-tii ești”.
    Băieți de oraș, 21 iunie – „***, să moară mama, mânca-v-aș gura voastră”, „fă, dă-te dracu, ai înnebunit la cap”, „mă c*c pe mine”, „să moară familia mea”, „să moară mama”, „c**at”
    Băieți de oraș, 24 iunie – „***”, „să moră mama”, „prostule”, „să moară familia mea”, „ du-te dracu de ***”, „hai, ***ule, „ce faci, mă, ***ule”.
    Poftiți în vacanță din 3 ianuarie – „Ia-o și spală-te nenorocitule”, „stai așa, firai a dracului”, „băga-mi-aș și eu în gura ta. Dă-te-n (biiip) mă-tii. Tâmpita de pe plantație, stai dă-te dracu.
  • D D
    "Toefil", nici nu m-am obosit sa iti citesc comentariul (cand am vazut la punctul 1 ca incepe cu "Iumor"). Ceva de bine de "Pro TV" ai sa ne zici, postacule antenist ?
  • mile mile
    ai dreptate, iumor are un public tanar avand 1 600 000 de abonati pe youtube
  • Augustin Augustin
    La Iumor au participat: un corporatist de culoare, un creator de comedie supercool in on line, un mim francez excelent, un magician spaniol cunoscut international si alti oameni care fac umor in on line sau in cluburile de stand up si la Vocea Romaniei fata lui Adi Minune. Publicul lipsit de educatie se hahaie la Iumor.
  • Teofil Teofil
    Draga D,

    Aceasta este o scrisoare pentru tine si ai tai. Va respect si va stimez, dar totusi as vrea sa va atrag atentia asupra unor mici detalii care v-au scapat din vedete in timpul incercarii haotice de a arunca cu gunoi in orice format, doar pentru ac este pe Antena si nu pe Pro!

    Hai ca o iau cu liniute sa ne intelegem:

    1. Iumor nu este cel mai bun dormat din lume, dar cu siguranta unul dintre cele mai bune din Romania
    2. Iumor a performat in orice zi a saptamanii a fost mutat, ok nu dupa standardele celor care comenteaza,dar cu siguranta intrecand asteptarile voastre.
    3. Vocea e un unul dintre cele mai bune formate internationale, nu neaparat cel mai bun din Romania.
    4. Vocea si-a pastrat ziu de difuzare insa nu si publicul!
    5. Surpriza!!!!! Publicul pe care Iumor l-a acaparat in sfanta zi de vineri, acum de un sezon de cand este in aceasta zi, este.... de unde crezi?!?!? De la Voce, exact!
    6. Daca la Iumor de uita oameni pe care voi ii desconsiderati, inseamna ca e mai bine ca acesti oameni au plecat de la Voce ca uite acum a ramas la Voce publicul ala bun, putin dar bun!
    7. Cand mai faci o enumerare incearca te rog sa nu mai incurci capra cu varza.... ca printre emisiunile care fac obiectul mandriei tale, ce sa crezi... mai exista din alea cu public de care tie domnule D iti este rusine!
    8. Ramai focusat pe Vocea Romaniei! Saptamana viitoare sigur bate Iumorul, si doamne ajuta!
  • mile mile
    expertul protevist, zi ce greseli ai descoperit, dupa cum am zis , o sa faci crize ca alegerea publicului care conteaza a fost antena lui voiculescu, stim ca asta va face sa suferiti si ne bucuram, in afara de protevisti acest site nu prea are comentatori, lasa ca pesedistii tai de la voce sunt educati, aia din rural

Trimite un comentariu

sus