Skip to main content

Jurnalista Camelia Csiki, TVR: 22 decembrie, ultimul interviu cu Cristina Ţopescu. A fost pentru ultima oară în direct

 
Jurnalista Camelia Csiki, TVR: 22 decembrie, ultimul interviu cu Cristina Ţopescu. A fost pentru ultima oară în direct

„În 22 Decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine!”, scrie jurnalista TVR Camelia Csiki.

Publicitate

Aceasta a rememorat pe Facebook ultima întâlnire cu Cristina Ţopescu, cea care a fost găsită decedată în locuinţa sa, după trei săptămâni în care nu a putut fi contactată.

Este vorba despre un interviu de câteva minute pe care i l-a luat în seara de 22 decembrie, la un eveniment ce comemora evenimentele din Decembrie 1989.

„Era aşa emoţionată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoţionată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluţiei din 1989, în public, în faţa Ministerului de Interne. Şi am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit...pentru că plângea!”, povesteşte Camelia Csiki.

Reamintim că jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită de poliţie, duminică seara în locuinţa sa, după ce nu a mai putut fi contactată de aproximativ trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentator Cristian Ţopescu, s-a născut în Oradea în 1960. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat la Prima TV şi apoi la Antena 3 (până în 2017).

Postarea jurnalistei Camelia Csiki

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sachel Sachel
    Cristina Topescu a fost o sfanta, am urmarit activitatea ei si interviurile pe care le-a dat sau le-a luat cu privire la protectia animalelor. Ma mir cum s-a abtinut si a vorbit decent cu unii... Temperamentul meu sangvin nu l-ar fi lasat pe Bogdan Chirieac sa scape asa usor. Ea vorbea de cruzime, iar el cita din biblie. Cred ca am spus suficient.

Trimite un comentariu

sus