Skip to main content

Kanal D face schimbări în grilă, după debutul Survivor și Bravo, ai stil. Moldovenii, mutați noaptea

 
Kanal D face schimbări în grilă, după debutul Survivor și Bravo, ai stil. Moldovenii, mutați noaptea

Kanal D își reorganizează grila de programe după debutul show-ului Survivor și a noului sezon Bravo, ai stil. Programele se "reașează", pentru că Supraviețuitorul și Bravo, ai stil, vor fi de patru ori pe săptămână.

Cum va arăta grila?

Publicitate

Serialul „Moldovenii” nu va mai fi sâmbăta, iar emisiunea de reportaje „Asta-i România” va fi programată duminica la prânz. 

Reamintim că show-ul Survivor, cu Dan Cruceru prezentator, începe sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 20:00. Va fi programat patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți. 

De asemenea, sezonul șase „Bravo, ai stil! Celebrieties” începe miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00 (și va fi până sâmbăta).

Zilele de miercuri, joi și vineri vor fi acoperite de serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, difuzat de la ora 20:00. 

Moldovenii, în afara prime time-ului. Asta-i România, la prânz

Moldovenii, serial făcut de Kanal D în colaborare cu trupa 3Chestii, va fi mutat duminica, dar în afara prime time-ului. Producția se vede, din această săptămână, în fiecare duminică, de la ora 23:00. 

Emisiunea de reportaje Asta-i România, cu Mihai Ghiță, va fi difuzată duminica, de la ora 14:30. Anul trecut era programată tot duminica, dar de la ora 18:00, la bătaie cu România, te iubesc. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu