Skip to main content

Kanal D face schimbări în grilă, după debutul Survivor şi Bravo, ai stil. Moldovenii, mutaţi noaptea

 
Kanal D face schimbări în grilă, după debutul Survivor şi Bravo, ai stil. Moldovenii, mutaţi noaptea

Kanal D îşi reorganizează grila de programe după debutul show-ului Survivor şi a noului sezon Bravo, ai stil. Programele se "reaşează", pentru că Supravieţuitorul şi Bravo, ai stil, vor fi de patru ori pe săptămână.

Publicitate

Cum va arăta grila?

Serialul „Moldovenii” nu va mai fi sâmbăta, iar emisiunea de reportaje „Asta-i România” va fi programată duminica la prânz.

Reamintim că show-ul Survivor, cu Dan Cruceru prezentator, începe sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 20:00. Va fi programat patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi.

De asemenea, sezonul şase „Bravo, ai stil! Celebrieties” începe miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00 (şi va fi până sâmbăta).

Zilele de miercuri, joi şi vineri vor fi acoperite de serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, difuzat de la ora 20:00.

Moldovenii, în afara prime time-ului. Asta-i România, la prânz

Moldovenii, serial făcut de Kanal D în colaborare cu trupa 3Chestii, va fi mutat duminica, dar în afara prime time-ului. Producţia se vede, din această săptămână, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

Emisiunea de reportaje Asta-i România, cu Mihai Ghiţă, va fi difuzată duminica, de la ora 14:30. Anul trecut era programată tot duminica, dar de la ora 18:00, la bătaie cu România, te iubesc.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus