Skip to main content

VIDEO. Burger King a „încălcat” toate regulile din marketing. A făcut o reclamă cu un burger mucegăit. Care este motivul

 
VIDEO. Burger King a „încălcat” toate regulile din marketing. A făcut o reclamă cu un burger mucegăit. Care este motivul

De la reclame cu burgeri perfecți, la cele cu burgeri stricați. 

Publicitate

Ce companie „întreagă la minte” ar face o reclamă în care produsul-vedetă, un burger, apare stricat. Și nu oricum. Ci mucegăit de-a dreptul. 

Faimosul lanț fast-food Burger King a făcut-o cu cel mai popular brand al lor, burgerul Whopper, pe care l-a prezentat într-o campanie,  cum se transformă dintr-un sendviș arătos, într-unul mucegăit. Totul sub mesajul „Frumusețea produselor fără conservanți artificiali”. 

Motivul?

Compania a vrut să anunțe că renunță la conservanții din produsele sale. Nu chiar în toată lumea, ci în „cele mai multe țări europene și în anumite zone din SUA”, după cum anunță USA Today.

Campania îndrăzneață a celor de la Burger King deja a devenit vedetă în presa de peste Ocean, spunând despre ea că încalcă aproape toate regulile din publicitate. 

În plus, campania celor de la Burger King vine și pe fondul numeroaselor știri apărute de-a lungul anilor, cu hamburgeri, produși de alte companii, vechi și de 20 de ani care arătau încă proaspeți. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu