Skip to main content

Pro TV a găsit prezentator pentru iLikeIT, după plecarea lui George Buhnici. A fost și la Digi24

 
Pro TV a găsit prezentator pentru iLikeIT, după plecarea lui George Buhnici. A fost și la Digi24

S-a găsit prezentor pentru emisiunea iLikeIT, după plecarea lui George Buhnici din toamna trecută. Pro TV a anunțat, astăzi, numele omului care va prezenta emisiunea de tech, precum și data la care va debuta noul sezon.

Iulia Ionescu (foto mai jos), corespondent al Știrilor Pro TV și fost jurnalist la Digi24, va prezenta noul sezon iLikeIT, care va debuta pe 29 februarie, de la ora 10:00. 

Publicitate

Jurnalista s-a ocupat la Digi24, printre altele, și de emisiunea de tehnologie 2.0. 

Reamintim că Buhnici a părăsit, la finalul lunii octombrie, emisiunea pe care o prezenta încă din anul 2011, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate. 

Citește și: George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

Subiectele primei ediții din acest an vor fi legate de noutățile din domeniu prezentate la târgul CES Las Vegas. 

CARTE DE VIZITĂ. Iulia Ionescu lucrează la Pro TV din luna mai 2019, potrivit contului său de LinedIn. Înainte de trecerea la Pro TV, a lucrat opt ani la Digi24. Acolo, s-a ocupat pentru o perioadă de proiectul 2.0, tot o emisiune de tech. 

Jurnalista a mai trecut pe la Kanal D, unde a fost producător din iulie 2011 până în ianuarie 2012.

De asemenea, a lucrat și la GSP TV (post deținut pentru câțiva ani de trustul Intact).

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce prosteala pt prosti asta cu "a plecat de bunavoie"; dar nu ai ce sa le faci, asta e target-ul protv, iar protv-ul isi cunoaste bine adeptii.
    @Serban, fiindca pari tare destept in cap, ia zi tu, ce avea de pierdut Buhnici daca ar fi continuat colaborarea cu protv? El oricum se documenteaza si face zeci/sute de minute de continut video in fiecare saptamana pt youtube; emisiunea de la tv era un mic rezumat al unor materiale prin care isi promova blogul si canalul de youtube; avea si salariu de la protv, probabil (desi nu il vad atat de inteligent sau de important in trust) si procente din reclamele pe care le vindea protv, probabil mai avea si ceva "beneficii" de la producatorii/distribuitorii/vanzatorii produselor pe care el le prezenta la tv, avea parte de excursii si "tratamente" la evenimentele de lansare ale diverselor device-uri pe care le prezenta la tv. Pro-ul ii promova emisiunea, si implicit pe el, pe toate canalele lor media; asta ii aducea trafic si pe net, evident.
    Ce avea de pierdut Buhnici daca isi continua colaborarea cu protv? Cateva ore intr-o zi, o data pe saptamana.
    Ce avea de castigat daca aparea la tv in contnuare? Tot ce am enumerat mai sus.
  • Cred ca numai in Romania poti sa iti incepi cariera direct ca producator dupa care sa inveti efectiv cu ce se manca jurnalismul. si asta nu e o exceptie. Asta spune multe despre peisajul audiovizual de pe la noi...
  • @Valentin Nu mânca prostii! Omul a făcut un podcast cu Dan Cadar în care discutau despre motivele pentru care au părăsit televiziunea. Niciunul nu a fost dat afară, ci au plecat de bunăvoie pentru că nu au mai văzut un viitor în televiziune, iar canalele lor de ytb au un succes mai mare decât ZonaIT și ILikeIT. Vezi podcastul și după nu mai da cu părerea despre conducerea televiziunilor, așa cum o fac alți *** de aici.

Trimite un comentariu