Skip to main content

Prințul din Bel-Air, din nou pe TV. Va fi, din martie, pe Comedy Central

 
Prințul din Bel-Air, din nou pe TV. Va fi, din martie, pe Comedy Central

Serialul prințul din Bel-Air, sitcom-ul copilăriei, revine pe TV. Televiziunea Comedy Central aduce din luna martie serialul de comedie care l-a lansat pe actorul Will Smith. 

Producția va fi lansată din 2 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00, câte două episoade, anunță postul de televiziune. 

Publicitate

„Fresh Prince of Bel-Air”, difuzat în anii 90 de Tele7 abc, sub numele „Prințul din Bel-Air”, a fost produs între 1990 și 1996, a avut șase sezoane și un total de 148 de episoade.

Serialul de comedie spune povestea fictivă a adolescentului Will Smith, care locuiește cu mama sa într-un cartier rău famat din Philadelphia, dar este trimis de mama sa, după un conflict cu alți tineri, să locuiască la unchiul și mătușa din Bel Air, cartier de lux din Los Angeles. 

Din distribuția serialului fac parte Will Smith, James Avery (Philip Banks), Janet Hubert - Whitten (Vivian Banks), Alfonso Riberio (Carlton Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Tatyana M. Ali (Ashley Banks) și Joseph Marcell (Geoffrey Butler). 

Aminitm că serialul este disponibil integral și pe platforma Netflix. 

Prezentăm în continuare și faimosul generic al serialului Prințul din Bel-Air:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu