Skip to main content

Nume nou la microfonul Virgin Radio. A trecut și pe la matinalele Pro FM și Smart FM

 
Nume nou la microfonul Virgin Radio. A trecut și pe la matinalele Pro FM și Smart FM

Un nume nou se alătură echipei de la Virgin Radio. Este vorba despre Ramona Dumitrescu, cea care a trecut și pe la matinalul Pro FM, dar și pe la Smart FM. 

La Virgin va avea emisiune după-amiază. Ramona Dumitrescu se va auzi de luni până vineri, de la ora 13:00 până la ora 16:00

Publicitate

Ea o va înlocui pe Camelia Chenciu, care a trecut la Europa FM (radio din același grup), unde va face programul Primele Știri cu Andrei Paleu. 

A intrat în radio la Pro FM, în anul 2017. Acolo a făcut echipă, la Dimineața blană, cu Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă (acum la Radio Impuls). 

A părăsit stația din portofoliul RCS în urmă cu aproximativ doi ani. În septembrie 2018, matinalul revenea din vacanță fără Ramona Dumitrescu.  

A trecut și pe la microfonul Smart FM în 2019, unde s-a ocupat de matinal cu Vlad Craioveanu. 

Ce spune despre noul proiect:

„Visam de ceva vreme să ajung aici, la Virgin Radio și iată că s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că sunt dovada vie a faptului că nu trebuie să renunți niciodată la visurile tale.

Mi se pare că aceasta este familia în care eu voi reuși să mă dezvolt. Libertatea, umorul, young-ul și fresh-ul acestui radio mă vor ajuta să devin cea mai buna versiune a mea și sper ca ascultătorii să mă accepte repede, deoarece Cami (Camelia Chenciu) a lasat niste 'big shoes to fill'.

Pe scurt, aș vrea să imi formez o gașca cool de oameni informați cărora le place muzica bună pe care noi o difuzam și sper să ne distrăm cât mai mult”, spune Ramona Dumitrescu. 

Ramona Dumitrescu a terminat Facultatea de Jurnalism din Timișoara.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu