Skip to main content

Emisiunea culinară „Sănătatea în bucate” revine la Digi24. Marius Tudosiei, înlocuit de un nume nou

 
Emisiunea culinară „Sănătatea în bucate” revine la Digi24. Marius Tudosiei, înlocuit de un nume nou

UPDATE. Digi24 a revenit cu o rectificare pentru informaţia anunţată iniţial. Noul sezon „Sănătatea în bucate” va debuta duminică, 23 februarie, de la ora 12:30.

Publicitate

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine cu un nou sezon în grila Digi24. Producţia de weekend se întoarce, însă, fără realizatorul Marius Tudosiei.

Tudosiei era la cârma emisiunii încă de la începuturi, din anul 2012.

Noua gazdă va fi Petrişor Tănase (foto), cunoscut pentru apariţiile din emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Pro TV.

În plus, de luni până vineri la Digimatinal (din 17 februarie), vor fi difuzate pe scurt, sub forma unor pastile, idei de mâncăruri sănătoase preparate în casă.

Emisiunea culinară revine după mai bine de jumătate de an de pauză. Ultima ediţie a fost difuzată în septembrie 2019.

Emisiunea va fi sponsorizată de Altex, din acest sezon, potrivit unui promo apărut la Digi24.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anamaria Anamaria
    Nu îmi place Petrișor,este arogant,ironic și depășit.
  • Razvan Razvan
    Tovarasul Petrisor isi bate joc si de public si de mancare.
  • Maruan Maruan
    Petrișor este un zero cito cratiță de cantina. Daca mănânci mincaruri făcute de el ramîi sănătos daca ai smurd prin apropiere. Dati-l afara.
  • rodica comstantin rodica comstantin
    Marius Tudosie erea srea si piperul intr-o buctarie.Gatea cu suflet,cu dragoste pentru noi toti.Doresc sa apara in emisiune cu tot sufletul.
  • Gabriel Vladuianu Gabriel Vladuianu
    CRED CA PETRISOR TANASE FACE.... SARAMURA SI MAMALIGA.........VARZA...
    Omul... e istorie...aude cineva.......
    Marius Tudosiei.......era perfect.....
  • Claudius Claudius
    Fiecare este simpatic in felul lui. La capitolul "mancare sanatoasa", feluri de mancare preparate rapid il prefer pe Petrisor. La capitolul mancaruri savuroase, dar grele, cu multe prajeli, si nu usor de facut, Marius este mai bun. Era simpatic cand gatea ceva savuros, ii radeau ochii! Foarte simpatic. Evident ca romanii il regreta. Asta si pentru ca sunt obisnuiti de mici cu mancaruri grele si cu multa, multa, multa prajeala. Prea multa prajeala. Asadar, niste retete de mancaruri mai usoare nu strica! Plus ca si Petrisor e simpatic in felul lui.
  • Lupu Doina Lupu Doina
    Îl regret pe Marius Tudosiei! Nu ma atrage deloc emisiunea în noul format! (scuze, dar acest Petrișor este "inodor, insipid, incolor")
  • Oana Oana
    Aduceti emisiunea cu picioarele pe pamant! Altfel o difuzati degeaba...Marius Tudosiei era infinit mai apropiat de publicul target! Bine a spus cineva in comenturi: palaveageala...sa nu uitam ca exista atatea alte emisiuni si canale de profil, care fac mai ales reclama, nu stiu prin ce se diferentiaza acest Petrisor?!
  • Munteanu Sorin Munteanu Sorin
    De acord cu Andreea. Fix asa e.
  • Andreea Andreea
    De departe il preferam pe Marius Tudosiei. Gatea cu placere, explica o multime de lucruri, inclusiv cum sa alegi ingredientele, avea retete variate si interesante.
    Dl Petrisor nu face decat teatru si reclama. Arunca la misto cateva ingrediente in tigaie si... cam asta e, palavrageala despre nimic. Mai mult decat atat, face niste gesturi de neacceptat pentru un bucatar care se respecta: nu foloseste piper proaspat macinat, nu asezoneaza ingredientele dinainte de a le pune pe foc, infige furculita in carnea din tigaie... Trist...
  • Rodica Pascu Rodica Pascu
    "Sănătatea în bucate" fără Marius Tudosiei, este că mîncarea fără sare!
    Păcat!
  • Dana Dana
    Il preferam pe Marius Tudosiei. Nu stiu de ce a fost schimbat.
  • Carabusha Carabusha
    Doar 3 bucatari de TV sunt in toata tara asta... si se invart de pe un post pe altul. Doamne cat de restranse sunt alegerile in tara asta. Ca sa nu mai zic ca nimeni nu are incredere sa promoveze oameni noi, fresh...
  • George George
    pt mine Petrișor Tănase a devenit cunoscut cand aparea pe tvr1...

Trimite un comentariu

sus