Skip to main content

VIDEO SocialWeb. Doi vloggeri români au rămas fără canalul de Youtube. Cum a fost spart?

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

VIDEO. Cum a fost spart canalul deţinut de doi vloggeri români? Probabil una dintre cele mai importante ştiri din social media săptămânii trecute are legătură cu păţania a doi vloggeri români, al căror canal de youtube - Noobz - a fost spart.

Publicitate

Incidentul a fost semnalat de bloggerul Radu Dumitru (Nwradu) şi prezentat şi de Cristina Avădănei în rubrica SocialWeb News.

În spatele incidentului ar fi stat un vietnamez sau un chinez, care le-a spar celor de Noobz contul de Google.

Cine le-a spart canalul celor doi? dar şi Cum s-a întâmplat? Ne explică Cristina Avădănei, în rubrica SocialWeb News, un parteneriat Paginademedia.ro - SocialWeb.ro.

Hackerul a pus un script pe un site, prin care a accesat parolele salvate în browserul Chrome. Printre respectivele parole era şi cea de la Gmail.

Mai mult metode prin care ne putem securiza mai bine conturile de Google, în clipul SocialWeb News din această săptămână.

Acesta e doar una dintre ştirile săptămânii când vine vorba de social media şi internet. Cristina Avădănei ne aduce astăzi şi alte informaţii interesante:

Câteva virale româneşti:

  • Fotograful Mihai Vasilescu, de la Morning Glory, a trolat fotografia cu munţii Bucegi vizibil din Bucureşti (virală săptămâna trecută). La rândul său, postarea lui Vasilescu s-a viralizat rapid.
  • Burger King România a dat o postare virală pe Facebook, cu ocazia Valentine's day. Un fel de leapşa cu branduri. A mers! A reuşit să adune în comentarii unele dintre cele mai mari branduri din România.

Povestea viralului de la Burger King România, pe Paginademedia.ro

  • Un program de inteligenţă artificială a făcut un interviu cu artista Billie Elish
  • Uber se apropie şi mai mult de un serviciu de taximetrie clasic: A lansat o funcţie care permite utilizatorilor să apeleze un număr de telefon pentru a rezerva o maşină.

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro.

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008.

A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online şi social media".

VIDEO. Ştirile săptămânii în social media:

Citeşte şi: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Atacul asupra celor de la Noobz este total diferit. Poate data viitoare le cereți lor sa va spună ce și cum, nu sa își spună părerea cineva care nu a fost direct implicat...

Trimite un comentariu

sus