Skip to main content

Prevenţie şi în redacţiile Click şi Adevărul. O parte din angajaţi vor lucra de acasă

 
Prevenţie şi în redacţiile Click şi Adevărul. O parte din angajaţi vor lucra de acasă

COVID-19. „Angajaţii cu semne de răceală sau gripă să nu se prezinte la birou” - Este una dintre măsurile luate de şefi în redacţiile Adevărul şi Click.

Publicitate

Adevărul Holding, care deţine cele două publicaţii, adoptă măsuri de prevenţie în contextul epidemiei de coronavirus.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, jurnaliştii şi angajaţi Click şi Adevărul, care au afecţiuni cronice vor lucra de acasă pentru o săptămână. De asemenea, şi oamenii cu semne de răceală şi gripă vor sta acasă.

„Adevarul Holding doreste sa isi protejeze angajatii si va transmite urmatoarele masuri pe care le va aplica incepand de maine, 11.03.2020, timp de o saptamana, cu posibilitatea de prelungire/modificare in functie de evolutia situatiei la nivel national”, notează compania într-un mesaj intern.

Nu în ultimul rând, în redacţia celor două ziare au fost puse şi dispozitive cu dezinfectant, după cum reiese din acelaşi document.

Adevărul nu este singura mare insitituţie de presă, cu mulţi angajaţi, care a luat măsuri de prevenţie pentru epidemia de coronavirus.

Digi24, Ringier şi TVR au luat câteva decizii prin care încearcă să prevină eventuale îmbolnăviri în redacţii.

COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajaţii? Mai puţini invitaţi în platou, mai mulţi prin telefon. Fără machiaj pentru invitaţi şi ziarişti


COVID-19. Măsuri la Ringier. Angajaţii publicaţiilor vor lucra de acasă în următoarele două săptămâni


FĂRĂ SPECTATORI. Măsuri anti-coronavirus în TVR: Toate emisiunile care se produc se vor realiza FĂRĂ public


Mesajul intern primit de angajaţii Adevărul şi Click

Dragi colegi,

Avand in vedere evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus (COVID-19) si masurile luate la nivel national de autoritati, Adevarul Holding doreste sa isi protejeze angajatii si va transmite urmatoarele masuri pe care le va aplica incepand de maine, 11.03.2020, timp de o saptamana cu posibilitatea de prelungire/modificare in functie de evolutia situatiei la nivel national.

Colegilor care in aceasta perioada prezinta semne si simptome specifice racelii/gripei (alterarea starii generale, febra, frisoane, mialgii, tuse, dispnee, cefalee, etc.) le este recomandat sa nu se prezinte la birou, sa contacteze medicul de familie, sa anunte departamentul de Resurse Umane si seful direct. In functie de fiecare situatie in parte se va analiza necesitatea indeplinirii sarcinilor de serviciu de acasa.
De asemenea, colegii cu afectiuni cronice diagnosticate vor lucra de acasa. Cei care se regasesc in aceasta situatie vor stabili impreuna cu seful direct programul/procedurile de lucru.

Va informam ca au fost amplasate doua dispozitive cu dezinfectant unul la receptie in zona usilor glisante si celalalt in zona redactiilor Adevarul/Click. Va rugam sa le folositi cat de des puteti!

Orice alte masur
i va vor fi aduse la cunostinta in timp util.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus