Skip to main content

Mona Nicolici revine în media după 14 ani. A plecat de la OMV Petrom. Va avea emisiune la Europa FM

 
Mona Nicolici revine în media după 14 ani. A plecat de la OMV Petrom. Va avea emisiune la Europa FM

Mona Nicolici, cea care a condus timp de 14 ani departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom, revine în media. Ea va realiza o emisiune la postul de radio Europa FM.

Publicitate

Despre ce este vorba?

Nicolici se va ocupa de una dintre ediţiile Piaţa Victoriei de la Europa FM. Va prezenta ediţia de vineri a programului.

Cum va fi emisiunea?

Mona Nicolici, pentru Paginademedia.ro:

"Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilităţii şi a responsabilităţii sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu şi lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viaţa de dinainte de coronavirus şi viaţa după coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viaţă pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu ştiu cum şi dacă putem să ne adaptăm, dar ştiu că experienţa mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut."

Tema primei emisiuni:

"Mă gândesc la toţi cei la care alţii nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar şi la soluţiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret.

O să lansez şi o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum şi cu care nu poate să răzbească: secţiile de Terapie Intensivă (ATI) din România şi dotarea lor"

De altfel, toate emisiunile vor veni cu soluţii foarte concrete şi cu campanii care să ajute oamenii. Cumva, tot ce am învăţat eu va fi acolo.

Prima emisiune va fi mâine, vineri 20 martie, de la ora 18.00.

Mona Nicolici a plecat de la OMV Petrom în urmă cu zece zile.

"Simt că în 14 ani am făcut tot ce puteam să fac acolo. Am simţit că este momentul să ies din zona de corporaţie şi să dezvolt lucruri mai mult", spune ea, adăugând că se va implica în noi proiecte care ţin de sustenabilitate şi responsabiliate socială.

"Voi fi jurnalist, dar şi coordonator de campanii şi expert în zona de sustenabilitate", a mai spus Mona Nicolici.

Carte de vizită (via LinkedIn):

2006-2020: Head of Sustainability OMV Petrom. A fost implicată în proiecte de CSR precum Ţara lui Andrei, România Meseriaşă, România plantează

2004-2006: Consilier comunicare al Ministrului Economiei

2002-2004: Jurnalist B1 TV

1992-2001: Jurnalist şi prezentator Antena 1

Citeşte şi: Cătălin Striblea pleacă la Europa FM. A fost ultima zi la Digi FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Nu stiu cat de capabila este, dar e una dintre cele mai frumoase prezentatoare pe care le au avut programele de stiri din tara. Ea si cu melania medeleanu
  • Biz Biz
    Aceste știri cosmetizate, nu știu dacă ne se numesc tale news atunci când ar putea sa nu corespundă realității, trag saitul asta in jos oricât munciți la el. Ce om întreg la minte crede că pleacă cineva/oricine din poziția asta de șef in omv Petrom de pe un mega salariu și poziție în presă la Europa fm, că în media cum bine știi sait de media e o saracie lucie cum știm de multi ani?! Dacă va schimbați numele in saitul de piar nu știu dacă ar fi o minciună mai mare față de acum.
  • un privitor un privitor
    Ce revenire? Eu n-am vazut-o niciodata. Nici nu i-am simtit lipsa.
  • ama ama
    Frumoasa revenire ! Succes !

Trimite un comentariu

sus