Skip to main content

Juriul Next Star, cu Loredana și Ștefan Bănică. Show-ul lui Negru, pus joia. Sacrificiul rămâne o zi

 
Juriul Next Star, cu Loredana și Ștefan Bănică. Show-ul lui Negru, pus joia. Sacrificiul rămâne o zi

Loredana, transfer de la Pro TV la Antena 1. Fost antrenor la Vocea României, Loredana este acum în juriul Next Star, talent show-ul pentru copii a lui Dan Negru. În juriu intră și Ștefan Bănică, fost jurat la XFactor. 

Sezonul cu numărul zece debutează joia viitoare, pe 12 martie, de la ora 20:00. 

Publicitate

Alături de Loredana și Bănică, în juriu va mai fi și Dorian Popa, deja jurat cu vechime la Next Star.

De asemenea, Șerban Copoț rămâne co-prezentatorul lui Negru. 

Mutări în grila Antenei 1: Sacrificiul rămâne doar cu o zi pe săptămână

Debutul emisiunii Next Star atrage câteva mutări în grila Antenei 1. Serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, rămâne doar cu o zi pe săptămână - miercurea. 

Până acum serialul era difuzat miercurea și joia. Sacrificiul rămâne o sigură zi, însă cu mai multe episoade: trei episoade va avea miercuri producția. 

Loredana, trecere de la Pro TV la Antena 1

Colaborarea cu Next Star este primul proiect al Loredanei cu Antena 1, după o colaborare îndelungată cu Pro TV. Loredana a părăsit juriul Vocea României în anul 2018, după șapte sezoane. 

Citește și: Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

Ultimul său proiect la Pro TV a fost emisiunea „Cântă acum cu mine”, alături de Cabral. Show-ul nu a performat în audiențe. 

Ștefan Bănică, la Next Star după X Factor

Și Ștefan Bănică este un nume nou în fotoliul de jurnat Next Star. Ultimul său proiect a fost tot la Antena 1, X Factor. 

Cine a mai fost în juriul Next Star?

Pe la masa juriului Next Star au trecut câteva nume din industria muzicală de la noi. Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, Șerban Copoț a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.

De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, tot cu Dan Negru la cârmă.

Ce spun jurații despre noul sezon. Loredana: Sunt bucuroasă și nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star

Loredana, despre noul rol în emisiunea lui Negru:

„Sunt bucuroasă și nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenții, care nu sunt unii obișnuiți, ci niște copii geniali. Cu siguranță mă voi lăsa șantajată emoțional, cine oare rezistă în fața copiilor?

Și cred că eu, fiind și singura femeie din juriu, dar și mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în fața noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neașteptate. Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginație nebună.

Abia aștept să intru în lumea lor și împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente.

E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început și abia aștept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos.”

Ștefan Bănică Jr., despre Next Star:

„Mă bucur că pot să fiu în preajma copiilor, la Next Star. Îmi plac copiii și consider că aceștia pot “provoca” surprize extraordinare, mai ales emoționale, pentru că ei sunt curați, sinceri, adevărați. Ei încă nu știu să trișeze. De asemenea, mă bucur să mă reîntâlnesc, după atâția ani, cu Dan Negru și Loredana, și să-l cunosc pe Dorian Popa.

Am și emoții, pentru că mereu am emoții înainte de un spectacol, concert sau show de televiziune, dar și o mare curiozitate. Cred că emisiunea are toate atuu-rile să fie pe placul telespectatorilor, care sper să fie de toate vârstele. Copiii pot crea o emoție senzațională și cred că asta este și miza show-ului, să aducă emoție, umor și bună-dispoziție.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ii vrem pe Vulpița si Viorel sa fie in conducerea Fundației Dan Voiculescu. Ei pot fi inspirație pentru alți oameni cu modelul lor de succes. Vulpița poate fi educatoarea copiilor Mirelei Vaida. Au ce sa învețe de la ea din moment ce mama lor sta zilnic de vorba cu Vulpița. Semnați petiția pe siteul lui Badea

Trimite un comentariu