Skip to main content

Şcoală TV. La TVR. Teleşcoala, soluţia Guvernului cât şcolile sunt închise din cauza Coronavirusului

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Soluţie de avarie din cauza Coronavirusului - Şcoala la TV. Elevii ar putea face „Teleşcolă”, adică „ore” de şcoală la TV, la TVR, după cum scrie Edupedu.ro care citează Ministerul Educaţiei.

Publicitate

Ministrul Monica Anisie a anunţat un parteneriat cu Televiziunea Română pentru acest proiect. Mai exact, ar fi vorba despre cursuri televizate pentru perioada în care şcolile sunt închise din cauza epidemiei de Coronavirus.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii TVR au confirmat informaţia.

Aceştia au mai adăugat că proiectul este în lucru şi urmează să fie stabilite toate detaliile în perioada următoare.

Programele de Teleşcoală vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a: „Pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susţinerii examenelor naţionale”, după cum anunţă instituţia.

Documentul prin care Ministerul Educaţiei anunţă proiectul cu TVR via Edupedu.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Vrajeala. Aveau combinatia asta pe teava demult, cam de jumatate de an. E o smecherie la mijloc facuta cu un fost ministru al educatiei. Nu s-au trezit astia din TVR acum sa ajute copiii asa din oficiu, dar au schimbat promovarea folosindu-se de oportunitate, nu are legatura cu virusul ci cu parazitii. Ar trebui sa le fie rusine ca profita de pe urma situatiei. Daca sunteti jurnalisti, va provoc sa gasiti combinatia din spate. Astia nu fac nimic peste noapte sa sa raspunda in timp la o urgenta.
  • Alina Alina
    Deci nu se dorește ca proful elevilor sa tina legătura cu aceștia, ci se aduce la TV câte un prof de fiecare disciplina ca să predea la fiecare nivel. Asa se făcea pe vremea lui Ceaușescu,dar nu în caz de coronavirus, ci erau cursuri permanente, cel puțin săptămânale, venite în sprijinul elevilor. Cel puțin la matematica, lb romana și limbi străine.
    Acum vad ca se reinventează vremurile de mult apuse. Nu e rău....
  • Enachi Marius Enachi Marius
    Nu ar trebui sa ii cereti scuze la nivel de Minister/Inspectorat, profesorului de mate din Bacau, Proful Online Ioan Ursu?

Trimite un comentariu

sus