Skip to main content

Omul care a dat numele Radio Guerrilla are de azi emisiune la postul de radio

 
Omul care a dat numele Radio Guerrilla are de azi emisiune la postul de radio

Voce nouă se aude de azi la Radio Guerrilla. Dragoş Muşat, cunoscut pentru rubrica Jurnalul lui Tetelu din paginile Academia Caţavencu, se va auzi de astăzi la Radio Guerrilla, într-o nouă emisiune.

Publicitate

Tetelu se va auzi în fiecare miercuri, de la ora 22.00, live, cu emisiunea „Minunatele aventuri vesele şi triste ale lui Tetelu în lumea relaţiilor de iubire”.

Tema emisiunii? Tetelu va vorbi „despre iubire, conexiuni emoţionale, inimi frînte, relaţii sparte, drame conjugale, fericire”, după cum spune acesta.

Tetelu, despre emisiune:

„Drame, suferinţe, mii de gînduri legate de femeile pe care le-a cunoscut şi stors emoţional, fericiri sentimentale prin balcoane scăldate în lacrimi de iubire, experienţe răcoroase de early morning lover pe bicicletă şi pasiune fizicalicească pentru mîngîieri în exces - acestea sînt experienţe emoţionale?!

Ei bine, da, sînt.

Experienţe triste, experienţe vesele, experienţe fericite, experienţe definitiv-fericite-şi-niciodată-posibil-de-reluat. Şi, în final, Femeia. Femeia lui Tetelu.

Găsită, descoperită, iubită, super-iubită, scrisă, abandonată, pierdută. Urmată de ani de gînduri tragice despre fericire, nefericire, tristeţe, dragoste, viaţă, tinereţe, moarte. Şi, în final, Concluzia. Ideea.

“CINE PLÎNGE LA URMĂ PLÎNGE MAI BINE” - aceasta sloganul emisiunii despre relaţiile de iubire a lui Tetelu, în urma tuturor acestor gînduri.”

Emisiunea a avea şi o invitată permanentă. Este vorba despre Liana Buzea - Sexological Bodyworker.

Dragoş Muşat nu este la prima colaborare cu Radio Guerrilla. El a făcut parte din echipa care a lansat postul Radio Guerrilla în 2003. Mai mult, Tetelu a veni şi cu ideea numelui postului de radio, după cum a povestit Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla, într-un articol pentru IQads.

Adrian Popescu:

„Numele “Radio Guerrilla” a fost “dat” cum se spunea în redacţie când cineva rezolva creativ o situaţie, de supercreativul Tetelu (Dragoş Muşat) în timpul unui brainstorming.

Au fost două nume vehiculate pentru postul de radio al Academiei Caţavencu ce urmă să emită de frecvenţa Fan Radio: CrazyFM şi Guerrilla. S-a votat şi, după cupă cum se ştie, a câştigat Guerrilla şi nu la o diferenţă mare de voturi.”

Carte de vizită

Dragoş Muşat a semnat Jurnalul lui Tetelu timp de zece ani, în Academia Caţavencu. Totodată, a făcut parte din echipa Serviciului Român de Comedie, ca actor şi regizor, atât la Pro TV, cât şi la Digi 24. În urmă cu aproape zece ani, Dragoş Muşat a fondat prima platformă locală de content video - Happy Fish. El a lucrat şi în publicitate la mai multe agenţii.

În trecut, a colaborat şi cu grupul Mediafax, unde a realizat o serie de pastile-online, intitulate Tetelejurnal. Din noiembrie 2019 a trecut la Libertatea, unde se ocupă tot de conţinut video online.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    frecventa FUN Radio, nu Fan Radio
  • i i
    Paginademedia.ro: Î din i SE SCRIE DOAR LA ÎNCEPUTUL ȘI SFÂRȘITUL CUVÂNTULUI, iar  din A se scrie DOAR LA MIJLOCUL CUVÂNTULUI !!!

    Recitiți-vă articolele înainte să le publicați, că aveți o grămadă de greșeli gramaticale!
  • Mihai Mihai
    Da, trebuie sa recunosc: lumea buna chiar se aduna si se aude la Radio Guerrilla. Retrag tot ce am spus pana acum in postarile despre Radio Guerilla :)

Trimite un comentariu

sus