Skip to main content

Și o veste bună: Elle, Viva, TVmania, înapoi pe tarabe. "Preferăm să avem continuitate, chiar cu scăderi mari"

 
Și o veste bună: Elle, Viva, TVmania, înapoi pe tarabe. "Preferăm să avem continuitate, chiar cu scăderi mari"

Revistele Elle, Viva, Unica, Avantaje, TVmania și Libertatea pentru femei vor fi din nou pe piață la sfârșitul lunii aprilie. Decizia a fost luată de conducerea Ringier la o săptămâna după ce, inițial, a hotărât suspendarea temporară a acestor titluri.

Care au fost motivele pentru care s-a revenit asupra deciziei, explică pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Publicitate

Mihnea Vasiliu, pentru Paginademedia.ro:

"În momentul în care am decis suspendarea titlurilor, informațiile legate de publicitatea care să susțină titlurile, dar și despre distribuție, erau incerte.

Legat de publicitate. Nu știam dacă vom avea publicitate, iar fără reclame, publicațiile nu puteau apărea. Am fost însă clienți de publicitate, chiar dacă scăderea este puternică de 50%.

Cât despre distribuție, săptămâna trecută estimările erau că se vor închide toate punctele și nu vom avea cum să distribuit titlurile. Mai sunt însă puncte de distribuție deschise, astfel încât putem tipări, chiar dacă tirajul este cu peste 30% mai mic".

Pe lângă revistele lunare (Elle, Viva, Unica, Avantaje), își vor continua apariția TVmania și, din 16 aprilie, și Libertatea pentru femei.

"Preferăm să avem o continuitate pe piață, chiar dacă o facem în condițiile unor scăderi puternice la nivel de venituri și tiraje", a mai spus Mihnea Vasiliu pentru Paginademedia.ro.

Citește și: Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piață


Citește și: PRESA, LOVITĂ PUTERNIC. Adevărul trimite 30% din angajați în șomaj tehnic. Ringier trimite 15%, dar susține diferența de salariu


Citește și: Presa scrisă, puternic afectată: Nu mai apar duminica Libertatea, Click și GSP. Dilema, suspendată. La fel toate revistele Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu