Skip to main content

Şi o veste bună: Elle, Viva, TVmania, înapoi pe tarabe. "Preferăm să avem continuitate, chiar cu scăderi mari"

 
Şi o veste bună: Elle, Viva, TVmania, înapoi pe tarabe. "Preferăm să avem continuitate, chiar cu scăderi mari"

Revistele Elle, Viva, Unica, Avantaje, TVmania şi Libertatea pentru femei vor fi din nou pe piaţă la sfârşitul lunii aprilie. Decizia a fost luată de conducerea Ringier la o săptămâna după ce, iniţial, a hotărât suspendarea temporară a acestor titluri.

Publicitate

Care au fost motivele pentru care s-a revenit asupra deciziei, explică pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Mihnea Vasiliu, pentru Paginademedia.ro:

"În momentul în care am decis suspendarea titlurilor, informaţiile legate de publicitatea care să susţină titlurile, dar şi despre distribuţie, erau incerte.

Legat de publicitate. Nu ştiam dacă vom avea publicitate, iar fără reclame, publicaţiile nu puteau apărea. Am fost însă clienţi de publicitate, chiar dacă scăderea este puternică de 50%.

Cât despre distribuţie, săptămâna trecută estimările erau că se vor închide toate punctele şi nu vom avea cum să distribuit titlurile. Mai sunt însă puncte de distribuţie deschise, astfel încât putem tipări, chiar dacă tirajul este cu peste 30% mai mic".

Pe lângă revistele lunare (Elle, Viva, Unica, Avantaje), îşi vor continua apariţia TVmania şi, din 16 aprilie, şi Libertatea pentru femei.

"Preferăm să avem o continuitate pe piaţă, chiar dacă o facem în condiţiile unor scăderi puternice la nivel de venituri şi tiraje", a mai spus Mihnea Vasiliu pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piaţă


Citeşte şi: PRESA, LOVITĂ PUTERNIC. Adevărul trimite 30% din angajaţi în şomaj tehnic. Ringier trimite 15%, dar susţine diferenţa de salariu


Citeşte şi: Presa scrisă, puternic afectată: Nu mai apar duminica Libertatea, Click şi GSP. Dilema, suspendată. La fel toate revistele Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Pacat ca nu apare și TV Satelit
  • Iuli Iuli
    ***, neinteresant
    ps.: Ati uitat sa puneti (P) la acest articol.

Trimite un comentariu

sus