Skip to main content

FOTO. Schimbare majoră la Observatorul Antenei. Vezi faţă în faţă grafica nouă şi pe cea veche

 
FOTO. Schimbare majoră la Observatorul Antenei. Vezi faţă în faţă grafica nouă şi pe cea veche

GALERIE FOTO. Schimbare radicală la nivel vizual pentru Observatorul Antenei 1. Întreaga grafică (inclusiv logo-ul) a fost modificată, începând cu ediţia de Paşte.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, faţă în faţă, vechiul Observator cu noua varianta grafică.

Principalele modificări:

  • Culoarea dominantă este acum roşul (înainte era galbenul)
  • Parantezele pătrate sunt elementul distinctiv al noii grafici, personalizate după rubrică (roşii la ştiri, verzi la sport).
  • Logo-ul Observatorului este unul nou.
  • Fonturile întregii grafici sunt noi.
  • În partea de jos a imaginii au apărut icon-uri care trimit la online (facebook, site şi noua secţiune Fii Observator). A fost schimbat şi domeniul site-ului (dar şi identitatea vizuală): de la Observator.TV la observatornews.ro
  • Alte schimbări: ora a fost separată de logo-ul Observatorului (înainte, era peste logo, în stânga imaginii, acum este în dreapta).

Noua identitate vizuală a fost dezvoltată de Antena 1 împreună cu compania britaniă Red Bee, care a lucrat pentru proiecte ca Discovery, Telemundo, BBC One, serialul The Crown, FC Barcelona, Top Gear, Dreamworks, UEFA sau Disney.

Ultima schimbare majoră a Observatorului a fost în urmă cu patru ani, când Antena a trecut la emisia HD.

GALERIE FOTO. Noul Observator şi vechiul Observator, faţă în faţă (capturi şi colaje făcute de Paginademedia.ro):

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Ştirile Pro TV faţă în faţă cu Ştirile Pro TV. Cea mai mare schimbare de grafică şi studio din ultimii cinci ani

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Observatorul de prânz, imagini după relansarea în HD

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Noaptea trecută sau acum 2 nopti am butonat si am dat la știrile de noapte,în reluare
    După ce nu era scris reluare,dar asta "nefiind important",ora afișată era 00.05 cand in realitate era 2 si ceva
  • Alexandra Alexandra
    grafica cea noua este o copie dupa marele brand de asigurari din Canada. https://www.intact.ca/qc/en/personal-insurance.html
    https://www.pngkit.com/view/u2t4y3q8q8r5r5y3_intact-insurance-logo/
  • Claudiu Claudiu
    E grafică potrivita pentru un program de cancan , nu de stiri. Nu prezinta seriozitate deloc...la fel era si cu vechea grafică, parca erai pe antena stars nu a1. E prea incarcat ecranul si pe margini cu titlul scris pe mai multe randuri, pe fundal negru si cu parantezele acelea colorate
  • Iuli Iuli
    @ion, acele grafice de pe post sunt aprobate de conducerea Antena TV Group pentru postul Antena1, nu sunt aprobate direct de inginerii VFx din departament.
    Graficienii vin cu multe variante, dar conducerea alege ce sa puna pe post, si da, majoritatea sunt alese graficele care sa reprezinte "familie de vedete, multa culoare, spectaculos", nu un promo simplu, gen ProTV/Kanal D
  • ion ion
    Super-mega-kitsch.
    Sunt atat de slab calificati angajatii A1 ca dupa atati ani de Chefi la cutite in care au afisat numele concurentilor cu alb pe galben sau cu rosu pe negru, de nu se intelegea nimic, acum continua traditia in toata grafica postului.
    In plus, simbolurile si textul sunt prea mici pentru televizor. Ei se uita de la 30cm pe monitor si cred ca asa ma uit si eu acasa la tv. Jenant.
  • NonBad NonBad
    Si deasemenea ma enerveaza si pe mine acele linii,trebuie ceva cu ele
  • Cineva Cineva
    Mie-mi place noua schimbare grafica,ce mai hate popular pe-aici,este intr-adevar ca melodia noastra de suflet de 5 note de la Observator a disparut dar asa pare mai simplistic si mai bine in parerea mea.
  • RzV RzV
    De ce ai schimba grafica asa des? Parca acum ceva timp era o stire pe aici cu noua grafica de la Observator, nici nu sa invatat lumea cu aia ca au si schimbat-o. Nici eu nu stiu ce vor, nu se regasesc, schimba si prezentatorii, adauga rubrica sportiva intr-un timp mort pentru sport, adauga niste paranteze la grafica care nu stiu ce ar trebui sa insemne, niste modificari fara rost si doar ca sa fie cheltuiti niste bani, mai bine s-ar concentra pe ceea ce prezinta si sa aleaga mai bine prezentatorii.
  • vali vali
    ce viseaza Mile ca a fost antena lider toata ziua de paste?
    ia scoate alea 3 ore cu asiaticii sa vezi cum a1 pica pe 2
  • Afi Afi
    Cum naiba au fost de acord să trecă de la observator.tv la alt domeniu? Avea o sonoritate puternică.
  • eu, tu si ovidiu eu, tu si ovidiu
    Arată oribil. Însă nu m-ar minuna ca nu stiu ce juriu reputat de afara sa le premieze gogoșăria grafică.
  • Iuli Iuli
    Am uitat sa precizez ca la acea vreme (Octombrie 2016) a fost mare “bataie” pe grafica Observatorului — cine o face?

    Crizze visual:
    https://crizze.wordpress.com/2016/11/30/observator-multi-screen-interface/
  • Iuli Iuli
    Vechea grafica observator (aia de când au emis in HD) a fost facuta integral DOAR de echipa VFx din trust, cei de la RedBee și-au bătut joc de ei pe mii de euro!
    https://www.behance.net/gallery/46099921/News-TV-Rebrand
  • Iuli Iuli
    Noua grafica este oribila! Totul mi se pare dezordonat, facut in paint!

    Mai buna era cea veche
  • Ny Ny
    Mie imi place, atat genericul, cat si grafica! As fi vrut niste burtiere mai colorate ,asa cum era înainte, dar merge si asa! Mă enervează însa foarte foarte rău, chestiile alea care îngustează ecranul, cea de sus mai exact, deci pur si simplu ingusteaza ecranul, si taie putin si din imaginea prezentatorilor si a reporterilor. Trebuie neaparat sa faca ceva cu benzile alea! Ce-mi mai place ,este continutul stirilor, care este mai modern si mai placut! Si-am inceput sa o indragesc mai mult pe Sandra acum, prezinta chiar super!

Trimite un comentariu

sus