Skip to main content

Tradiția continuă: Iisus din Nazareth va fi și în acest an la TV. Când a programat Antena 1 filmul?

 
Tradiția continuă: Iisus din Nazareth va fi și în acest an la TV. Când a programat Antena 1 filmul?

Iisus din Nazareth, deja „tradiționalul” film de Paște, se vede și anul acesta la Antena 1. Cum va fi programat filmul clasic în acest an?

Publicitate

Drama va fi transmisă la finalul acestei săptămâni, în două părți.

Mai exact, va fi mâine și sâmbătă:

  • Vineri, 17 aprilie - de la ora 20:30
  • Sâmbătă, 18 aprilie - de la ora 20:00

Filmul, realizat de regizorul italian Franco Zeffirelli, prezintă viața, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Este un film realizat la cererea Papei Paul al VI-lea. 

Anul trecut filmul a fost tot vinerea, tot la bătaie cu Românii au talent, de la Pro TV.

Vezi aici ce audiențe a avut Antena 1 anul trecut

Paștele din acest an este marcat de pandemie. În țara noastră există și restricții date de autorități, care au cerut oamenilor să stea acasă.  

De când există studiile de audiență, seria a lipsit de pe TV doar trei ani, în 2006, 2009 și în 2014. În rest, producția a fost împărțită între TVR 1, TVR 2, iar din 2007 a trecut la Pro TV. În 2017 a Antena 1 a început să-l difuzeze.

Audiențele pe care le-a avut Iisus din Nazareth de-a lungul timpului

Unele dintre cele mai bune cifre ale seriei au fost în 2004, la TVR 2, când producția a avut o medie de 1,5 milioane de persoane, media la nivelul întregii țări, dintre care 670.000 erau persoane de la orașe.

Recordul ultimilor ani a fost la difuzarea de sâmbătă, 11 aprilie 2015. Programat de Pro TV în Prime-Time, în seara Învierii, chiar înainte de trasmisia Slujbei, Iisus din Nazareth a fost atunci urmărit de 1,57 milioane de români, 700.000 din mediul urban.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ionescu Cornel, acelasi lucru il poti spune si despre Singur Acasa dat de Pro TV de Craciun in fiecare an. Multa publicitate, putin film.
  • Să vizionez filmul ,,Isus din Nazareth,, realizat de regizorul italian Franco Zeffirelli, pe postul Antena 1????? NU!!!! DE CE!!!!Să aştept zecile de minute de PUBLICITATE pe care le introduce Antena 1...Mi-am descărcat filmul ,,Isus din Nazareth,, realizat de regizorul italian Franco Zeffirelli,PE UN STICK şi îl voi viziona mai uşor....
  • milica , pro are filmul capodopera numit titanic si multe filme de top plus romanii au talent
    aseara pro lider detasat peste a1
  • Mulți creștini are țara asta! Uitați-vă la audiențele de anul trecut din Vinerea Mare. Și ne mai bășicăm că nu ne dă voie ăștia la Biserică de Înviere. Câtă ipocrizie!

Trimite un comentariu