Skip to main content

VIDEO. Răzvan Fodor, Asia Express: “E un fel de Hunger Games, doar că nu moare nimeni. Am fost şi într-un trib de canibali”

 
VIDEO. Răzvan Fodor, Asia Express: “E un fel de Hunger Games, doar că nu moare nimeni. Am fost şi într-un trib de canibali”

Interviurile Paginademedia. Din culisele Asia Express, într-un interviu VIDEO cu Răzvan Fodor, cel care a câştigat finala show-ului de pe Antena 1, împreună cu chef Sorin Bontea.

Publicitate

Cum a fost în lunile petrecute în Asia, ce a fost cel mai şocant? De ce consideră că a prins emisiunea (finala a atras un record istoric de audienţă pentru Antena 1)?

"Cred că a contat foarte mult castingul", spune Fodor despre emisiune la Interviurile Paginademedia.ro.

Cât despre ce s-a întâmplat în Asia:

"Este un fel de Hunger Games (Jocurile foamei), doar că nu moare nimeni. Aveam şi un tracker noi, în caz că ne pierdeam", continuă Fodor la Interviurile Paginademedia.ro.

Citeşte şi: RECORD ISTORIC. Finala Asia Express, cifre de patru ori peste Pro TV şi record pentru Antena 1: aproape 50% cotă de piaţă

Despre întâmplări şocante:

"Au fost multe lucruri şocante. Am fost într-un trib de canibali, undeva în partea de Nord din Filipine. Ei îşi ţin morţii într-un fel de „magazie cu scule”. Îşi ţin acolo bunicii, părinţii şi îi scot undeva pe verandă, mai stau cu ei, le dau ofrande.

N-am văzut, dar am văzut criptele, dar nu poţi să dai aşa ceva pe post. Pe la unele case, mai era înfipt câte un craniu în gard. Cum să nu te şocheze astfel de lucruri", a povestit Răzvan Fodor la Interviurile Paginademedia.ro.

"Într-o zi am fost muşcat de nişte viermi, am avut picioarele pline de răni. Asta nu a fost pe TV."

Înainte de alte declaraţii, interviul video.

Interviul Paginademedia.ro a fost realizat cu o soluţie tehnică oferită de New Entertainment Television - NET.

VIDEO. Răzvan Fodor, la Interviurile Paginademedia

Din interviu. Răzvan Fodor:

  • Erau după noi trei oameni: reporterul, operatorul şi un asistent de cameră (care avea grijă să fie toate bateriile încărcate, să aibă carduri etc), Noi aveam în borsetă, opt baterii de rezervă pentru lavalieră, pe care le purtam cu noi. Reporterul stătea cu noi doar când aveam ceva de spus, de vorbit.
  • Când am văzut castingul din acest sezon am ştiut că o să fie ceva interesant. M-am bucurat că a fost un casting pestriţ, din toate zonele. A fost paleta foarte largă şi avea carne.
  • Am fost curtat încă de anul trecut pentru show. Eu sunt astmatic şi voiam aşa o garanţie că nu o să păţesc nimic. Am fost foarte insistent pe partea această medicală. Medicul show-ului mi-a zis că am fost singurul concurent care a sunat-o pe tema asta.
  • Înainte să plecăm, am făcut patru vaccinuri. Am făcut vaccin de Hepatită A şi B, am luat pastile de malarie şi am făcut şi antitetanos.
  • Când am auzit că ar trebui să fiu cu Bontea m-am bucurat. El e ca fratele meu.
  • Cred că am dormit în paturi separate doar de şase ori tot show-ul. În rest, am fost doar amândoi timp de două luni.
  • Meritul este al echipei, nu al nostru. Vedeţi că este o fotografia cu toată echipa, puteţi să o publicaţi.

  • Programul zilei: Mă trezeam în jur de 5:30 şi îl mai lăsam pe Sorin un sfert de oră. Cameramanii veneau pe la 6:00-6:30.

Aveam şi reporterul şi operatorul, iar pe la 6 şi ceva primeam mesaj de la Gina.

Drumurile de acolo sunt foarte înguste, foarte proaste şi nemarcate în Filipine.

Pe la 5 seara se oprea jocul şi eram nevoiţi să ne găsim cazare. Cel mai mult ne-am întins până la 12 noaptea să găsim cazare.

După se făceau interviurile, în care povesteai ce ai făcut peste zi. Erau foarte obositoare.

  • Noi, pentru că am mai lucrat în televiziune, nu eram timoraţi de cameră. Ştiam unde să stăm, cum să ne cenzurăm sau cum să ne aşezăm.
  • Toţi aveam nişte trackere de urmărire în rucsaci, să nu ne pierdem.
  • Asia Express a fost un fel de Hunger Games (Jocurile Foamei), doar că nu murea nimeni.
  • Au fost foarte multe lucruri scârboase. Nu-i o plăcere să vezi un ou cu embrion în el, dar cu toată adrenalina aia...
  • Au fost multe lucruri şocante. Am fost într-un trib de canibali, undeva în partea de Nord din Filipine. Ei îşi ţin morţii într-un fel de „magazia cu scule”. Îşi ţin acolo bunicii, părinţii şi îi scot undeva pe verandă, mai stau cu ei, le dau ofrande. N-am văzut, dar am văzut criptele, dar nu poţi să dai aşa ceva pe post.

Citeşte şi: RECORD ISTORIC. Finala Asia Express, cifre de patru ori peste Pro TV şi record pentru Antena 1: aproape 50% cotă de piaţă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mario Mario
    Foarte bine ca au fost platiti pe etapa! Cu cat au ajuns mai departe cu atat plecau cu ceva mai multi bani! Cred ca vor incerca peste 3/4 sezoane sa faca unul si cu oameni obisnuiti! Sunt foarte multi doritori sa participe la Asia express si alegand niste oameni interesanti, s-ar putea sa aiba audienta buna si un astfel de sezon! Oricum, macar 1 sezon cred ca se va merge si pe aceasta varianta!
  • Adam Adam
    Auzeam ca Bontea ar fi fost platit cel mai bine, cu aproximativ 1000 de euro pe etapa. Participand la 10 etape, ar fi luat undeva la 10 mii de euro prin contract + amuletele.
  • Marian Marian
    Daca Fodor nu era in echipa cu Bontea era demult iesit din competitie asa ca sa lase vrajeala
  • Mikko Mikko
    @Ionut Nu iei în calcul banii pe care îi primesc la semnarea contractului. Unii dintre ei iau și câte 100.000 de euro pentru participare. E firesc ca marele premiu să nu fie prea mare, fiindcă nu ar avea rost și ar fi risipă de bani. Ei oricum câștigă foarte mult de pe urma participării.
  • Iuli Iuli
    @Ionut, toți concurenții Asia Express au fost plătiți pe săptămână cu 1.000€ până au ajuns în finală!

    Dacă cineva nu crede că n-au fost plătiți, se Înșeală! Nimeni nu merge în alte țări pe moca.
  • Ionut Ionut
    Postare a Antenei 1 pe Facebook
    Spynews

    Cu ce bani au plecat Bontea si Fodor de la Asia Express! Suma e enorma
    Dacă pentru antena 1suma de 30.000 euro e enorma ce mai spunem de 100.000 euro pe care ii da ProTv la romanii au talent?
    30.000 euro împărțit la 2 minus taxe etc la stat ajunge undeva la 12.000 euro dacă suma asta crede cineva ca e enorma pentru Bontea care ii câștiga in câteva zile in România înseamnă ca sunt duși cu capul
  • Bogdan Bogdan
    Stii ca esti fan Paginademedia cand esti atat de devreme SI primul comentariu :)

Trimite un comentariu

sus