Skip to main content

Site-ul Ortodoxinfo.ro, închis pentru Fake-news. "Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre"

 
Site-ul Ortodoxinfo.ro, închis pentru Fake-news. "Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre"
Sursa foto: HEPTA

Ortodoxinfo.ro a fost blocat pentru răspândirea de informații false. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) blocarea imediată a accesului utilizatorilor la site-ul ortodoxinfo.ro, deoarece ”site-ul (...) prezintă informații vădit false și care au potențialul de a crea comportament social nejustificat și panică în rândul cetățenilor”, iar sâmbătă dimineață site-ul era deja închis, scrie Hotnews.

Publicitate

Un articol de pe site avea titlul ”Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”.

Alte articole care, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, sunt menite să alarmeze și să creeze confuzie printre cititori, sugerează că apariția pandemiei a fost creată pentru a putea fi implantate cipuri populației și pentru a fi vaccinată, mai notează Hotnews.

”Stocarea de informații sub piele, ca un tatuaj interior, prin nanocristale introduse împreună cu un vaccin se poate face chiar acum", scria un articol de pe Ortodoxinfo.ro.

Decizia vine după ce, în urmă cu o zi, alte două site-uri au fost blocate din aceleași motive: romania-veche.ro și justițiarul.ro.

Citește și: Două site-uri blocate pentru fake news. Unul prezenta pandemia ca pe „o conspirație prin care se încearcă introducerea de cip-uri în organismul uman”


Citește și: Site-uri sancționate pentru știri false. Unul dintre ele, blocat pentru că „a publicat constant informații false, cu scopul de a dezinforma și a induce panica”


Citește și: Care este primul site blocat pentru fake news, în contextul Coronavirus. Ar fi folosit titluri „false”, „alarmiste” prin care „generează panica”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Hristos a inviat! Va rog sa ma iertati, dar din cate stiu, Comstitutia Romaniei garanteaza dreptul la libera exprimare, libertatea credintei si alte libertati... Cine garanteaza ca detine adevarul absolut? Unde scrie ca ceea ce ni se prezinta la tv, sunt stiri adevarate, cand au fost atatea dezvaluiri care au pus la indoiala seriozitatea unor jurnalisti si care aratau vum fabricau stiri... Cui nu-i place un anumit canal, sau site, este liber sa nu se uite... Ca si in cazul vaccinarii obligatorii... Cine vrea sa se vaccineze, este liber...de ce sa nu fie liber si cel ce nu vrea sa se vaccineze? Sfanta Scriptura spune clar: " Cel ce nu mananca, sa nu judece pe cel ce nu mananca..." si invers...Deci, fratilor, ori este democratie, unde oamenii pot sa se exprime liber, ori este dictatura? Sa stim si noi! Unii dintre noi, am trait si sub dictatura si stim cum este... Cei ce se exprima mai sus, alaudand interdictiile, nu cred ca stiu pe deplin ce fac... Dar daca printre cei care se exprima pe un site interzis ar fi fratele, mama sau chiar fiul lor, cum ar fi? V-ar placea dragii mei, sa averi un copil caruia i se pune pumnul in gura? Sau sa fie cercetat de procurori pt opinia sa? Va intreb si eu, un cetatean obisnuit...Somnul ratiunii naste monstri, domnilor, in caz ca nu stiati...
 • Foarte bine faceti ordine ,pe cand antene,b1,romanua tv, sputnik.Ar fi de averizat pe cei ce folosesc cuvantul nazist, pusi un pic la punct.
 • Am auzit de site-ul ala de la un prieten. Mi se pare obscura, extremista de neincredere. Mie mi-e mila de unii cititori, ca sunt manipulati de aceste "povesti"
  "...Totul pārea in simplu exercitiu, o SIMULARE, un exercitiu tactic de supraveghere a populatie, o uriasa manipulare Covid. Mergeti in parcuri fratilor, la aer curat, rupeti lanturile, gripā Covid NU e mortalā. Este o gripā sezoniera si in parc si pe strazi NU ploua cu virusi de nici un fel. Mergeti la padure cu masinile. Duceti-va copiii la aer! Toti cei care mor in spitale not de alte boli colaterale, NU de covid. Doamne ajutā!...", cititor al site-ului.
 • Dar nu e suficient. Cei care au facut site-ul vor cintinua nestingheriti pe unul noi. Trebuiesc pedepsiti penal, deoarece actiunile lor au daunat grav celor care au citit.
 • @Mihai, nu stiu ce iti merge ti-e, dar nu merge.

  |"Acces neautorizat
  Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat în baza Deciziei Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr.508/24.04.2020 pentru implementarea prevederilor Decretului nr.195/16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei"|
 • Aceasta pagina aparține tot de ortodoxinfo.ro care raspandeste falsuri!
  https://www.facebook.com/Arsenie-Boca-Omul-Lui-Dumnezeu-440022839375170/

Trimite un comentariu