Skip to main content

VIDEO. Documentar B1 TV: „Corupție la nivel înalt: Organizația Mondială a Sănătății”, în seara aceasta, pe intervalul pe care era Sorina Matei

 
VIDEO. Documentar B1 TV: „Corupție la nivel înalt: Organizația Mondială a Sănătății”, în seara aceasta, pe intervalul pe care era Sorina Matei

B1 TV aduce un nou documentar în acestă seară, din 2018: „Corupție la nivel înalt: Organizația Mondială a Sănătății”. Se vede de la ora 22:00, pe trosonul ocupat de emisiunea Sorinei Matei. 

Publicitate

Este pentru a doua săptămână la rând când stația de știri pune un documentar vinerea, de la ora 22:00, după ce a scos de pe post emisiunea Aktualitatea Românească.

Subiectul, pe scurt. Documentarul este o anchetă amplă care urmărește corupția din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, opacitatea instituției, dar și jocurile de interese făcute la cel mai înalt nivel.

În cadrul acestui documentar apar importanți reprezentanți ai OMS (inclusiv Margaret Chan, fostul director al OMS), experți epidemiologi din întreaga lume, dar și oficiali guvernamentali (precum Barack Obama, Angela Merkel, Naoto Kan, fost premier al Japoniei, Hermann Grohe, fost ministru al Sănătății din Germania), personalități (Bill Gates).

Pandemiile, problema radiațiilor, dar și interesele producătorilor de tutun sunt printre subiectele abordate în acest film. De asemenea, documentarul scoate la suprafață practicile ascunse din cadrul OMS.

Reamintim că B1 TV a renunțat la emisiunile Sorinei Matei și Andrei Bădin. 

Sorin Oancea, unul dintre acționarii postului, a declarat pentru Paginademedia.ro că decizia este legată de “audiența slabă a emisiunii Sorinei Matei și de orientarea pro-rusă legată de coronavirus, orientare tot mai evident în ultima perioadă”.

Pe de altă parte, Sorina Matei acuză faptul că nu e existat nicio notificare și plasează decizia managementului B1 TV în contextul deciziilor Guvernului de a aloca bani presei și de a lansa IMM Invest (program la care a aplica și B1).

Citește și:

VIDEO. „Corupție la nivel înalt: Organizația Mondială a Sănătății” | Trailer

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Se poate, dar sa aveți instalat un ad blocker, pt ca sunt reclame multe. https://www.clicksud.org/2020/05/coruptie-la-nivel-inalt-oms-documentar.html?m=1
 • Buna ziua,
  As dori sa vad documentarul Corupție la nivel înalt: „Organizația Mondială a Sănătății”.
  Pe ce portal se gaseste?
  is
 • Am vazut la B1 Tv doua documentare tot din seria Frontline foarte bune.
  Erau parca din seria 8, episoadele 09 si 10, cele cu Obama si Trump.
  Cred ca ar trebui mai mult promovate, le-am prins in noapte (2:00-3:00).
  Se mai pot urmari undeva cu subtitrare in limba romana oare?
  Pe acesta l-am pierdut si eu, si aud oameni care vor sa le vada.

Trimite un comentariu