Skip to main content

VIDEO. Documentar B1 TV: „Corupţie la nivel înalt: Organizaţia Mondială a Sănătăţii”, în seara aceasta, pe intervalul pe care era Sorina Matei

 
VIDEO. Documentar B1 TV: „Corupţie la nivel înalt: Organizaţia Mondială a Sănătăţii”, în seara aceasta, pe intervalul pe care era Sorina Matei

B1 TV aduce un nou documentar în acestă seară, din 2018: „Corupţie la nivel înalt: Organizaţia Mondială a Sănătăţii”. Se vede de la ora 22:00, pe trosonul ocupat de emisiunea Sorinei Matei.

Publicitate

Este pentru a doua săptămână la rând când staţia de ştiri pune un documentar vinerea, de la ora 22:00, după ce a scos de pe post emisiunea Aktualitatea Românească.

Subiectul, pe scurt. Documentarul este o anchetă amplă care urmăreşte corupţia din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, opacitatea instituţiei, dar şi jocurile de interese făcute la cel mai înalt nivel.

În cadrul acestui documentar apar importanţi reprezentanţi ai OMS (inclusiv Margaret Chan, fostul director al OMS), experţi epidemiologi din întreaga lume, dar şi oficiali guvernamentali (precum Barack Obama, Angela Merkel, Naoto Kan, fost premier al Japoniei, Hermann Grohe, fost ministru al Sănătăţii din Germania), personalităţi (Bill Gates).

Pandemiile, problema radiaţiilor, dar şi interesele producătorilor de tutun sunt printre subiectele abordate în acest film. De asemenea, documentarul scoate la suprafaţă practicile ascunse din cadrul OMS.

Reamintim că B1 TV a renunţat la emisiunile Sorinei Matei şi Andrei Bădin.

Sorin Oancea, unul dintre acţionarii postului, a declarat pentru Paginademedia.ro că decizia este legată de “audienţa slabă a emisiunii Sorinei Matei şi de orientarea pro-rusă legată de coronavirus, orientare tot mai evident în ultima perioadă”.

Pe de altă parte, Sorina Matei acuză faptul că nu e existat nicio notificare şi plasează decizia managementului B1 TV în contextul deciziilor Guvernului de a aloca bani presei şi de a lansa IMM Invest (program la care a aplica şi B1).

Citeşte şi:

VIDEO. „Corupţie la nivel înalt: Organizaţia Mondială a Sănătăţii” | Trailer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Curiosu Curiosu
    Se poate, dar sa aveți instalat un ad blocker, pt ca sunt reclame multe. https://www.clicksud.org/2020/05/coruptie-la-nivel-inalt-oms-documentar.html?m=1
  • Ion Stefan Ion Stefan
    Buna ziua,
    As dori sa vad documentarul Corupție la nivel înalt: „Organizația Mondială a Sănătății”.
    Pe ce portal se gaseste?
    is
  • Emi Emi
    Am vazut la B1 Tv doua documentare tot din seria Frontline foarte bune.
    Erau parca din seria 8, episoadele 09 si 10, cele cu Obama si Trump.
    Cred ca ar trebui mai mult promovate, le-am prins in noapte (2:00-3:00).
    Se mai pot urmari undeva cu subtitrare in limba romana oare?
    Pe acesta l-am pierdut si eu, si aud oameni care vor sa le vada.

Trimite un comentariu

sus