Skip to main content

(P) Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câştigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

 
(P) Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câştigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

(P) Copiii şi adolescenţii din România au decis: Andra este cea mai iubită artistă! Ea a primit premiul pentru „Cel mai iubit star românesc” la faimoasa gală Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment din lume dedicat copiilor.

Publicitate

Andra a câştigat cu peste 50% din voturile publicului minor, lăsând mult în urmă ceilalţi nominalizaţi: Gaşca Zurli, Alina Eremia şi Irina Rimes.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deţine acest premiu şi le mulţumesc din suflet!

Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea şi debordează de sinceritate”, a spus Andra când a primit vestea că este marea câştigătoare.

2020 este primul an în care artişti din România au fost nominalizaţi la acest prestigios eveniment aflat la a 32-a ediţie.

Premierea urma să aibă loc în Los Angeles, unde Andra ar fi urcat pe scenă pentru a primi trofeul, dar, din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat şi gala s-a transformat într-unul exclusiv online.

Printre artiştii câştigători la premiile decernate de copii şi adolescenţi în SUA s-au numărat de-a lungul timpului Maroon 5, Ariane Grande, Selena Gomez sau Justin Bieber. De asemenea, în ultimii ani, s-au acordat premii şi în alte ţări precum Canada, Mexic sau Argentina.

Andra este urmărită şi susţinută de o comunitate activă şi foarte entuziastă care însumează peste 6,5 milioane de fani pe toate canalele de social media (Facebook, Instagram, Youtube şi, desigur, TikTok, preferatul copiilor).

Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos şi înregistrând milioane de vizualizări online.

Videoclipul „Vina mea” are acum, la două luni de la lansare, peste 9 milioane de vizualizări pe Youtube, iar noua ei colaborare cu Puya şi Guz, “Dorul” a depăşit jumătate de milion de vizualizări în primele 12 de ore.

VIDEO. Puya feat. Andra&Guz

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Ma rog,nu va place andra,votați/propuneti pe cineva mai bun sa fi luat premiul
  • AndraArtista AndraArtista
    Multi anonimi comenteaza pe aici doar sa se afla in treaba. Pe Andra o stie multa lume, de voi nu a auzit nimeni.
  • Șerban Șerban
    @Marian S-o crezi tu. Ești de-a dreptul penibil. Tu crezi că toată lumea are doar Antena 1 și Pro TV in grilă? Cel puțin în muzică, ai sute de ani de muzică din zeci de genuri. Nu înseamnă că cine nu o suportă pe Andra ascultă melodiile vulpiței sau ale Deliei. Dacă crezi asta, ești la fel de prost ca ăla care crede că orice melodie care nu-i place e manea. Și până la urmă de unde până unde e Andra așa mare artistă?! Mai lansează și ea o melodie din an in Paști care se aude la radio maxim o săptămână, iar la concerte cântă și ea alea 3-4 cântece pe care știe lumea și începe să cânte melodii de copii și cover-uri. Mare artistă!
  • Marian Marian
    Toti care o comenteaza de rau pe Andra sunt cei care o urmaresc pe vulpita si asa zisa cantareata Delia o alta vedeta la antenuta , carantina este de vina .
  • jk jk
    Serban,mai bine
    Altfel ieșea Andra Gogan, Selly sau mai grav Abi
  • Adi Adi
    Manelistă...”artist” de slabă calitate
  • AndraTheBest AndraTheBest
    Andra cea mai completa artista
    Ce sa stie postacul Mile fan Vulpita
  • Mile Mile
    Andra , putin credibil , mocanu poate nu
  • RzV RzV
    Se pare a nici aici fanii Vulpitei nu dispar. Daca in articol se spune ca Andra mereu cand a avut un single a fost in top au aparut ei sa ne spuna ca Vulpita e in top si ca probabil ea ar fi meritat acest premiu. Altii o considera manelista, inseamna ca ceea ce e acum in trending nu sunt manele nu?
    Hai sa fim realisti, Andra e printre putinii artisti din Romania ce si-a pastrat decenta si poate fi un exemplu, nu a fost implicata in scandaluri, si-a vazut de familie si ceea ce a produs in materie de muzica a fost mereu apreciat, nu degeaba a avut piese cu marii artisti ai lumii. E un premiu meritat, ma bucur ca viitoarele generatii o apreciaza, e un pas ca nu vom fi dominati doar de generatia Vulpita.
  • Șerban Șerban
    Mda, au și avut de unde alege. Gașca Zurli, Andra, Alina Eremia și Irina Rimes. Da ce să faci, copiilor le plac manelele pop: "Iubirea ma, veața ma, soarele meu!"
  • CristiCristian CristiCristian
    Alea vedete ma Cris? S-a dus vremea lor. Suntem in 2020. Nu 1900.
  • Cris Cris
    Numai acolo,nu aparuse manelista si puradeii ei..*** .Alo,dna sau ai fi Ioana,in afara de aceasta *** a Romaniei,o adevarata vedta poti sa nominalizezi?parexample..Margareta Paslaru,Doina Badea,Mihaela Runceanu..stiu,ca iti place ,ca la petreceri,sa dai din b..i pe muzica lui Wonderboy,Valy the Storm,etc,asa ca taci naibii din gura,sau esti cu coronavirusul in poala?
  • Gibson Gibson
    La Kids Choice Awards nu sunt nominalizați doar artiști care au legătura cu Nickelodeon. Sunt nominalizați artiști, show-uri, filme etc. populare printre copii, unele dintre ele fiind chiar de la rivalul Disney și chiar castigand (exemplu Dove Cameron pentru rolul din Descendenții 3, film original Disney). Dacă nu cunoasteti, nu mai aruncați păreri aiurea, pentru ca ii faceți și pe alții sa creadă aberațiile voastre, cei care comentați pe aici.
  • Bogdan Bogdan
    La fel,Ioana. Cand ma uit la Andra simt nostalgie puternica pentru ca a fost pe televiziune din anii 2000. Bravo pentru ea.
  • Vasile Teo Vasile Teo
    Iuli est batut/batuta in cap? Scrie clar in stire:
    Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos.

    Single-urile ei intrand. Nu ca ultima pieste este acum in top 10. Alte melodii au fost in top 10 trending Youtube.

Trimite un comentariu

sus