Skip to main content

Prima finală Românii au talent „de acasă”. Juriul va intra în direct. Cum va fi finala în acest an

 
Prima finală Românii au talent „de acasă”. Juriul va intra în direct. Cum va fi finala în acest an

Premieră în istoria show-ului Românii au talent. Este prima finală Românii au talent realizată „remote”, cu intervenţii în direct de acasă şi cu înregistrări special făcute pentru show.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă cum se va desfăşura finala celui de-al zecelea sezon al show-ului, în noile condiţii, ca urmare a pandemiei de coronavirus:

  • Concurenţii au înregistrat numere special pentru această finală.Finaliştii s-au pregătit "de acasă", nu pe scena Românii au talent. Finala va conţine aceste numere înregistrate de ei, în alt decor decât studioul Pro TV.
  • Juriul – Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu, vor avea intervenţii în direct, de acasă (nu din studio, care este închis).
  • Pentru momentul Marelui Premiu, concurenţii, juriul şi prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley vor fi conectaţi prin programe tip Skype.
  • Tot aşa se va acorda şi premiul de originalitate (de 10.000 de euro), pentru momentele difuzate de show în urmă cu o săptămână (publicul a putut vota toată această săptămână).
  • În premieră, pe lângă Marele Premiu (120.000 de euro) locurile 2 şi 3 vor fi recompensate pentru performanţele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obţine premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro.
  • Pentru Marele Premiu vor concura doar cei care au primit Golden Buzz în preselecţii.

Cei zece concurenţi cau au avut Golden Buzz:

  1. Erno Varga
  2. Theodor Marcu
  3. Siena Vuşcan
  4. Mihai Ţigaret
  5. Sara Ardelean
  6. Duo Maintenant
  7. Aura Marcu
  8. Radu Palaniţă
  9. Daria Călugăru
  10. Gennady Tkachenko-Papizh

GALERIE FOTO. Concurenţii finalei Românii au talent

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Mile este o nulitate agramată care nu merită băgată în seama! El habar nu are ce înseamnă analiză media.
  • martin mos martin mos
    daca tot e o premiera,va mai propun una.sa nu mai apara juratii! si nici prezentatorii. ! nu o sa mai auzim comentariile lor aiurea in special dna maruta si m.p. !
  • Allex Allex
    Doamne Mile, câtă infantilitate și penibilitate în comentariile tale.
  • Mihai Mihai
    e trist că nu știm să folosim astfel de studiourii alte țări cum ar fi cele în care central european media Enterprises are operațiuni ar considera studiourile de la Buftea adevărate comori se poate face un conținut regional de mare frumusețe în România păcat că nici televiziunile nici oamenii de film nu au știut să folosească studiourile la adevărata valoare se puteau face bani frumoși și fără combinații și învârteli financiare
  • Allex Allex
    Dorel, Antena filmează acum totul la Romexpo. Au renunțat la Sema Parc acum vreo 2 ani.
  • Allex Allex
    Mihai, Cum să încep, da, Studiourile Buftea există, au fost renovate multe hale chiar în ultimele luni. Din câte știu, studiourile au acum contract pentru ceva producții hbo și netflix care urmau să se filmeze la noi(nu știu când, cum, dacă mai e valabilă ideea, în condițiile pandemiei). Cât despre televiziune, Pro tv a mai produs în ultimii ani acolo doar Uite cine dansează(2017) și Imperiul Leilor(2020), iar în prezent Antena 1 filmează acolo showul matrimonial Mireasa. Tot din auzite îți spun că, chiriile la Buftea sunt mari comparativ cu celelalte variante, de aici și faptul că la Buftea nu se mai prea face televiziune. Pro Tv își producea marile show-uri în pavilionul 8(8A , respectiv 8B), unde probabil, acum chiria e de vreo 3 sau 4 ori mai mare decât la Kentauros. Odată cu plecarea de la Buftea, vizual, calitatea show-urilor Pro a scăzut.
  • Dorel Dorel
    @Mihai: Studiourile de la Buftea trec printr-un amplu program de renovare şi recondiţionare. ProTV a filmat Uite cine dansează la Buftea. Din câte ştiu, în prezent, doar ProTV filmează la Kentauros. Kanal D are studiourile lângă Romexpo, iar Antena are atât lângă Romexpo cât şi la Sema Park. CME a vândut business uniturile Media Pro care nu ţineau strict de televiziune (studiourile Buftea, radiourile, casa de discuri, distribuţia de film, cinematografele) în primul rând pentru a-şi eficientiza operaţiunile şi a reduce costurile.
  • RzV RzV
    ProTv se astepta la un sezon perfect de RAT doar ca situatia care a schimbat lumea le-a dat si lor planurile peste cap. Pierderile sunt mari iar pentru a mai diminua din pierderi au renuntat la semifinale iar finala trebuiau sa o difuzeze si au incercat o modalitate la fel fara mare cheltuiala. Cu siguranta si ei se asteapta sa fie finala cu cea mai mica audienta si un sezon ratat dar nici alte televiziuni nu vin cu ceva nou si tot ei vor fi pe primul loc ca audienta.
  • Mihai Mihai
    întreb și eu studiourile de la Buftea mai există și dacă da de ce Dumnezeului nimeni nu produce nimic sau aproape nimic în acele studiouri nici Antena nici Kanal D ca să nu mai vorbim Că nici măcar Pro TV nu a păstrat anumite privilegii și clauze după vânzarea lor aparent acele studiouri au fost vândute doar pentru a scăpa Pro TV de problemele de imagine de ce toată lumea se înghesuie la aceste studiouri din Ștefănești?
  • Iuli Iuli
    De ce nu au încercat să facă și Semifinalele de acasă?
    Cred că o să fie o finală cu audiențe sub edițiile din acest an
  • Allex Allex
    Jk, va tine pana la ora 00. Rezultatul votului va fi anuntat din studioul Proului din Pache Protopopescu. Studiourile Kentauros nu sunt închise, doar că Pro nu dorește să mai cheltuiască bani: construind decor, instituind condiții sporite care costă bani mulți.
  • jk jk
    Deci explicati-mi ca nu inteleg
    Voturile cum vor fi 1 la numar
    2.Daca votul e live,cine,unde si cum este anunțat rezultatul?
    3.Ce se intampla in timpul votului?In anii precedenți erau momente speciale
    4(doar un detaliu)Pana cand tine?
  • Marian Marian
    D-le Petrisor scuze dar se stie de cateva zile sunteti in urma cu stirile pacat ,

Trimite un comentariu

sus